αστρολογια: ερωτας δίχως όρια (αφροδιτη-κρονος)

αστρολογια: ερωτας δίχως όρια (αφροδιτη-κρονος)

 

αστρολογια: καθώς φτάνει στο τέλος του ο πρώτος μήνας του 2015, η ερωτική σας ζωή ενισχύεται. Ετοιμαστείτε για ρομάντζο, καθώς η αφροδιτη στο ζωδιο των ιχθυων θα σχηματίσει τετράγωνο με τον κρονο στο ζωδιο του τοξοτη στις 30 Ιανουαρίου. Ετοιμάστε τα κεριά, τα τριαντάφυλλα και οτιδήποτε άλλο σας αρέσει, διότι η συγκεκριμένη όψη θα σας οδηγήσει στην κορυφή.

 

Η αφροδιτη είναι ο πλανήτης του ερωτα, του ρομάντζου και της ομορφιάς. Όταν είναι στο ζωδιο των ιχθυων, είναι πιο ερωτική από ποτέ. Είναι άνετη μέσα στο συμπονετικό ζωδιο των ιχθυων και μπορεί να δώσει τον εαυτό της σε όλους μας. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με την αφροδιτη στο ζωδιο των ιχθυων, είναι γνωστοί για το πόσο δοτικοί είναι –περιμένουν δεκαετίες μέχρι να γνωρίζουν τον πραγματικό τους έρωτα. Είναι σαν ιερείς του έρωτα. Έτσι όταν η αφροδιτη είναι σε αυτό το ζωδιο, τότε όλοι μας ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τον απόλυτο έρωτα.

 

Ο κρονος πέρασε στο επεκτατικό ζωδιο του τοξοτη στο τέλος του 2014, προκαλώντας όλους μας να ακονίσουμε τις φιλοσοφίες μας. Καθώς η αφροδιτη ετοιμάζεται να σχηματίσει τετράγωνο με τον κρονο στο ζωδιο του τοξοτη (την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου) η δίψα σας για ρομάντζο θα είναι τόσο έντονη που θα νιώσετε πως η υπόλοιπη ζωή σας πρέπει να μείνει στην άκρη.  Την ίδια στιγμή,  ο κρόνος μας αναγκάζει να αποδεχτούμε τα όρια.

zodia-taro-45

 

Να θυμάστε πως η αποδοχή του εαυτού είναι η ανώτερη μορφή αγάπης, και η αυθεντική επαφή με το θείο υπάρχει όταν ανοίγουμε τον εαυτό μας σε αυτό. Ίσως θεωρήσετε πως η προβολή των ελπίδων σας στο ρομαντικό σας αντικείμενο, θα σας φέρει αυτό που θέλετε, αλλά μέχρι να κάνετε την απαραίτητη εργασία για να αγαπήσετε τον εαυτό μας, κανένα κερί και κανένα λουλούδι δεν θα σας φέρει ευτυχία διαρκείας. Αν είστε σε καλό σημείο με τον σύντροφό σας  ή με έναν μακροχρόνιο σύντροφο, αυτό θα είναι ένα αξιομνημόνευτο σαββατοκύριακο.

 

 

zwdia-zodia-tarw