αστρολογια εβδομαδας 17 – 23 Αυγούστου

zwdia-toy-neroy

αστρολογια εβδομαδας  17 με 23 Αυγούστου 2015

Πολλή  δουλειά και λίγη  διασκέδαση

Φροντίστε να απολαύσετε πραγματική την ερωτική ενέργεια που υπάρχει κατά την έναρξη της εβδομάδας αυτής, διότι δυστυχώς μετά θα πέσετε με τα μούτρα στις δουλειές

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015 : Ανάδρομη Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

zodia-taro-45

Ίσως δώσετε μια θερμή αλλά και με κάπως βαριά καρδιά , δεύτερη ευκαιρία σε μία φευγαλέα ερωτική σχέση , εάν αυτό συμπέσει με την στιγμή που η Ανάδρομη Αφροδίτη θα βρίσκεται σε τέλεια γωνία με τον Ουρανό. Η ένωση της Αφροδίτης με τον Ουρανό συνήθως προμηνύει ενθουσιώδεις καταστάσεις ή έρωτες με την πρώτη ματιά., αλλά η ένωση αυτή έχει ελάχιστη δυναμική στην πραγμάτωση μιας τέτοιας κατάστασης στην καθημερινή μας ζωή.

Με την Αφροδίτη ανάδρομη την εβδομάδα αυτή, μην αποκλείεται καθόλου το γεγονός να εμφανισθεί ένα άτομο το οποίο ακόμα δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας στο προσκήνιο ξανά , δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία σε εσάς. Εάν πείτε ναι στην πρόταση του τότε καλύτερα να αφήσετε τις προσδοκίες σας στην πόρτα και να μπείτε μέσα απλά για να ζήσετε έντονα την στιγμή αυτή.

zwdia-zodia-astrologia-65

Παρασκευή 21 Αυγούστου: Ο Ήλιος στον Λέοντα σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο

Την Παρασκευή ο Ήλιος θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον πλανήτη Κρόνο, με αποτέλεσμα να ζητά από εσάς την πλήρης συγκέντρωση σας, και μιας και όλη σας η φωτεινή πλευρά θα έχει απορροφηθεί από τον Κρόνο και πλέον θα λειτουργείται , τουλάχιστον σε μεγαλύτερο συγκριτικά ποσοστό με τον σκοτεινό σας εαυτό, να προβείτε σε όποια ή όποιες απαραίτητες ενέργειες χρειαστεί να εκτελεσθούν ώστε να επιτευχθεί ένας σημαντικός σκοπός του Ήλιου .

Μην εκπλαγείτε εάν μια μορφή εξουσίας, για παράδειγμα ένας καθηγητής σας ή ο ένας από τους γονείς σας, σας φωνάξει έντονα και απαιτήσει άμεσα να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε και ιεραρχείτε τις αξίες της ζωής σας την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Υπάρχει ακόμα και η ελάχιστη αυτή πιθανότητα να σας επιπλήξουν επειδή όταν δεν δουλεύετε περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας διασκεδάζοντας αντί του να πράξετε κάτι διαφορετικής φύσεως αλλά εργασιακής μορφής έργο.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια
Κυριακή 23 Αυγούστου : Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου

Την συγκεκριμένη Κυριακή , ακριβώς τη στιγμή που ο πλανήτης Ήλιος θα ξεκινήσει την εισβολή του στα εδάφη του ζωδίου της Παρθένου, ξαφνικά οι πάντες θα μεταμορφωθούν σε εν δύναμή επιχειρηματίες ή θα αρχίσουν να σκέφτονται, μαντεύουν , ονειρεύονται και επιζητούν εργασιακής φύσεως ζητήματα -ποιος ξέρει , ακόμα και εγώ ή εσείς !

Η συμβουλή μου πάντως είναι να χρησιμοποιήσετε και εσείς όσο μπορείτε και ελέγχετε ή γνωρίζετε τη δύναμη του ζωδίου της Παρθένου ώστε να τακτοποιήσετε ή να δρομολογήσετε ορθά τις όποιες λεπτομέρειες αφορούν το πλάνο που έχετε κατά νου και αφορά το άμεσο μέλλον σας, αλλά να μην αφήσετε τον εαυτό σας να μετατραπεί σε απλή μηχανή υλοποίησης επιτευγμάτων.

Σίγουρα σας περιμένουν και εσάς όπως τους πάντες τελικά πολλές και διαφορετικές υποχρεώσεις και εργασίες που αφέθηκαν ατελείς το διάστημα που πέρασε, όμως μην αφήσετε να φύγει το χαμόγελο από τα χείλη σας. Δουλέψτε τραγουδώντας.

zwdia-3-zodia