Αστρολογια προβλεψεις 13/10 Παρασκευή

αφροδιτη-στο-ζωδιο-του-κριου-γυναικα-κριος-zwdia-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Αστρολογια προβλεψεις 13/10 Παρασκευή

Την Παρασκευή, κάποιοι άνθρωποι με συγκεκριμένο σκοπό θα προκαλέσουν την υπομονή σας. Θα σας παρακινήσουν σκόπιμα να μην φανερώσετε μια διαμάχη ή μια σύγκρουση που είτε σας εμποδίζει είτε σας προκαλεί κάποια απώλεια. Σκεφτείτε καλά πριν απαντήσετε σε μια πρόκληση τέτοιου είδους.

Θα ενοχληθείτε ή θα λυπηθείτε για κάποιον που γνωρίζετε. Σήμερα ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για μια γυναίκα, πιθανότατα για κάποιο δώρο. Ένα ταξίδι αναψυχής, μια πεζοπορία ή κάποιου είδους ψυχαγωγίας θα έχουν μια εντελώς διαφορετική εξέλιξη από ότι σχεδιάζατε αρχικά.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα έχετε καλά νέα ή γεγονότα που θα σχετίζονται με συναντήσεις, συγκεντρώσεις ή νομικές υποθέσεις. Θα προκύψουν σημαντικές συνομιλίες, προτάσεις ή συμβόλαια. Θα έχετε οικονομικές ή χρηματικές υποθέσεις που θα σχετίζονται με ένα παιδί. Τα νεαρά άτομα των τριών αυτών ζωδίων μπορεί να έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική μέρα.

zodia-zvdia-22

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα είστε σε θέση να αναπτύξετε θετικές οικογενειακές σχέσεις γύρω σας. Πολλοί από εσάς θα κάνετε προετοιμασίες για μια οικογενειακή συγκέντρωση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα έρθουν από την εργασία σας ή μέσω των επαφών σας με διάφορα κυβερνητικά, οικονομικά ή υγειονομικά ιδρύματα. Σήμερα, μπορείτε να λύσετε πολλά από τα προβλήματά σας, γι ‘αυτό μην χαραμίσετε αυτή τη μέρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στους παλιούς σας φίλους, σε χρονοβόρες σχέσεις και άλλες σχέσεις. Κάποια δυσάρεστα νέα θα εκπλήξουν πολλούς από εσάς και θα χαλάσουν εντελώς τα σχέδιά σας για σήμερα. Άλλοι θα πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να επισκεφτούν τον ιστότοπο που συνδέεται με κάποιο αποθανόν πρόσωπο, να συμμετέχουν σε ένα μνημόσυνο και άλλα. Μία γυναίκα που έχει αποβιώσει μπορεί να εμφανιστεί στα όνειρά σας και να σας αφήσει ένα μήνυμα. Αυτή η Παρασκευή θα είναι μια ενδιαφέρουσα και σε μεγάλο βαθμό απρόβλεπτη ημέρα για τις γυναίκες άνω των 35 ετών.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα μπορεί να υποστείτε κάποιου είδους εξαπάτηση, χειραγώγηση ή κλοπή. Να είστε προσεκτικοί με τις επαφές σας, ειδικά με άτομα που δεν γνωρίζετε. Οι προσδοκίες σας για την εξέλιξη κάποιας εργασίας στο σπίτι θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. Σήμερα, μπορεί να έχετε ένα σχέδιο για να αλλάξετε κάτι ή να κάνετε μια συγκέντρωση με φίλους (συγγενείς) στο σπίτι σας. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για τις οικονομικές υποθέσεις των ατόμων άνω των 35 ετών.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-ταρω