Αστρολογια Σ/Κ 26-27/05 Απρόσμενες εκπλήξεις

νεα-σεληνη-στο-ζωδιο-του-ταυρου-zwdia

Αστρολογια Σαββατοκυριακο

Η Σελήνη αλλάζει θέση μέσα στο σαββατοκύριακο, περνώντας από τον Ζυγό στον Σκορπιό.

Επίσης θα αλλάξει στάση στη συνεύρεσή της με τον Πλούτωνα, αρχίζοντας με ένα τετράγωνο και προχωρώντας σε ένα εξάγωνο.

Το Σάββατο το πρωί η Αφροδίτη συναντάται με τον Κρόνο, ο Καρκίνος συμπράττει με τον Αιγόκερω.

zodia-zvdia-22

Κάποιες φορές νιώθετε ότι πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις για να γίνουν αλλαγές, για να ισορροπήσουν. Το κόλπο είναι να «αλλάξετε» την ταχύτητα με τέτοιο τρόπο, που να κατευθύνετε την προσοχή σε όσα είναι εκτός ισορροπίας χωρίς εξαναγκασμό.

Αστρολογια Σαββατοκυριακο

Τα όρια θα τεθούν από εξωγενείς παράγοντες – φαινομενικά! Τι είναι μέσα και τι είναι έξω; Το σύστημα είναι πιο στεγανοποιημένο, γι’ αυτό περιμένετε… Να είστε ψύχραιμοι, ο χρόνος θα τα δείξει όλα.

Ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο, καθώς οι κυβερνήτες των ζωδίων τους είναι στον Ταύρο. Κινηθείτε αργά και σωστά, όπως θα σας υποδείξουν οι συνθήκες. Μην βιαστείτε αν φοβάστε κάτι, φροντίστε πρώτα να είστε βέβαιοι και χαλαροί. Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, περιμένετε μέχρι να βεβαιωθείτε.

taro-zodia-76

Αστρολογια Σαββατοκυριακο

Αν δεν φτάσετε ως εκεί, σημαίνει ότι η στιγμή δεν είναι κατάλληλη. Αφήστε τη σύμπραξη Αφροδίτης – Κρόνου να ολοκληρώσει το έργο της. Αν ασκήσετε πίεση, τα οφέλη θα εξανεμιστούν!

Το Σάββατο η Σελήνη περνά στον Σκορπιό, σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Άρη και μια αντίθεση με τον Ουρανό. Η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για τολμηρές και ακραίες δραστηριότητες, αν είναι της αρεσκείας σας.

Το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο και μια αντίθεση με την Αφροδίτη. Το κλίμα θα γίνει πιο αισθησιακό… Αν μετατρέψετε την ένταση της αναμονής σε ερωτική, θα φουντώσετε την εμπειρία!

zwdia

Την Κυριακή η Σελήνη θα συναντήσει τον Δία και θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Η διάθεση θα ανέβει μια οκτάβα ακόμη, ευνοώντας κάθε προσπάθεια που μπορεί να οικοδομείται για χρόνια. Οι Α είναι η πεμπτουσία του σαββατοκύριακου… Μην βιάζεστε να υλοποιήσετε – αλλά όταν το κάνετε, να το διαλαλήσετε!

Αργότερα η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, τον κυβερνήτη του ζωδίου. Η Αφροδίτη θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Δία και τον Ποσειδώνα, ένα συντροφικό μεγάλο τρίγωνο Νερού.

Αστρολογια Σαββατοκυριακο

chartomantia-087

Αστρολογια Σαββατοκυριακο

Όλα προετοιμάζονται για μια «ζουμερή» Πανσέληνο στον Τοξότη. Αναζητήστε την ευκαιρία για να μεταμορφωθείτε, ψάξτε τη, διαμορφώστε τη! Πρέπει να την νιώσετε, μέσα κι έξω, η δράση πρέπει να αφορά κάτι πιο μεγαλεπήβολο. Αφήστε τη μεταμόρφωση να συμβεί, παροτρύνετέ τη, επιτρέψτε την!

Η αποστολή σας είναι να λειτουργήσετε καινοτόμα. Αυτό περιλαμβάνει και το να ξέρετε πότε θα αφήνετε τις εξελίξεις να προκύπτουν, χωρίς να τις επιθεωρείτε. Δεν σκάβετε συνεχώς το χώμα για να δείτε αν βλασταίνουν οι σπόροι σας, θα το καταλάβετε όταν αρχίσει να συμβαίνει!

zodia-astra-tarot

Μην ασχολείστε με όσα μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας, μείνετε ανοικτοί. Ασχοληθείτε με πιθανές

εναλλακτικές. Αυτό το σαββατοκύριακο σας καλεί να βρείτε τον δρόμο του ονείρου σας και να τον ακολουθήσετε. Είναι η στιγμή να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11