Αστρολογία Σελήνη 13-15/05 Λίγο Πριν την Επανάσταση

αστρολογια-Ιουλιος-2014-astrologia-zwdia-zodia

Αστρολογία, Σελήνη 13-15/05

Αστρολογία Κυριακής 13/05, η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο

Ευτυχισμένη Μέρα της Μητέρας, για όλες τις μανούλες ανά τον κόσμο αλλά και προς τον καθένα που γιορτάζει αυτό το ξεχωριστό άτομο στη ζωή του!

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να εξελίξετε κάθε σχέση σας και να την περάσετε στο επόμενο επίπεδο. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς, να ανακοινώσετε την απόφασή σας για έναν γάμο!

zodia-zvdia-22

Αν κάποιοι αντιμετωπίζετε διχόνοιες μέσα στη σχέση σας, αξιοποιήστε το σημερινό αίσιο κλίμα για να κάνετε μια ενδελεχή συζήτηση. Θα δείτε ότι θα είναι πιο εύκολο να εκλείψουν οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις.

Σήμερα είναι πιθανό να λάβετε δώρα ή χρήματα από απρόσμενες πηγές. Μην αμφιβάλετε για την καλή σας τύχη, αποδεχθείτε τη με ανοικτές αγκάλες… Σε αυτή τη συμβουλή, περιλαμβάνεται και η προειδοποίηση να μην εμπλακείτε σε ύπουλες δοσοληψίες!

taro-zodia-76

Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να βάλετε σε μια σειρά όλα τα έγγραφά σας. Φροντίστε να διασφαλίσετε την ακεραιότητα όλων των περιουσιακών σας στοιχείων. Αν πρόκειται να λείψετε για ένα διάστημα, ελέγξτε την εγκυρότητα της οικιακής σας ασφαλιστικής κάλυψης. Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία!

Αν κάποιες συμβουλές ακούγονται υπερβολικά καλές για να είναι αληθινές, συνήθως δεν είναι… Ίσως το άτομο που σας τις προσφέρει να έχει υστερόβουλα κίνητρα.

Η ενέργεια της ημέρας: Μια συνάντηση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με λουλούδια, είναι πιθανό να καταλήξει σε ένα ραντεβού.

zodia-88

Αστρολογία Δευτέρας 14/05, η Σελήνη διασχίζει τον Ταύρο

Το σύμπαν προετοιμάζεται για την ανάδυση της Νέας Σελήνης, γι’ αυτό θα νιώθετε την ατμόσφαιρα έντονη και ηλεκτρισμένη. Προσπαθήστε να κλείσετε σήμερα εκκρεμότητες σε όλα τα θέματά σας, όπως και να ολοκληρώσετε κάθε εγχείρημα που έχετε παραμερίσει εδώ και καιρό.

Η ζωή είναι απρόβλεπτη και ενίοτε μπορεί να θέσει ανέλπιστα εμπόδια στην πορεία του καθενός. Επειδή όλοι προσπαθείτε να διασφαλίσετε το μέλλον, σήμερα καλείστε να αφεθείτε στην ανέμελη πλευρά σας – ακόμα κι αν είναι μόνο για μια μέρα!

Τη μια στιγμή είστε τρελά ερωτευμένοι και αφοσιωμένοι στο λατρεμένο σας ταίρι, την επόμενη στιγμή εμφανίζεται ένα άγνωστο άτομο και ανατρέπει τα πάντα στη ζωή σας. Τι κάνετε; Προσπαθείτε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας, μέχρι το εν λόγω άτομο να εξαφανιστεί από το οπτικό σας πεδίο!

zwdia-zodia-astrologia-65

Οι πρώιμοι καλοκαιρινοί έρωτες είναι πολύ πιθανοί αυτή την περίοδο, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σας! Αυτό που πρέπει να προσέξετε αν βιώσετε μια τέτοια εμπειρία, είναι να προφυλάξετε τον εαυτό σας από ανεπιθύμητες επιπτώσεις. Ελλοχεύει ο κίνδυνος για απρόβλεπτες εγκυμοσύνες!

Η ενέργεια της ημέρας: Για κάποιους, ο χορός θα παίξει σήμερα έναν ιδιαίτερο ρόλο για το μέλλον σας – τόσο για το σώμα σας όσο και για το συναίσθημά σας!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Αστρολογία Τρίτης 15/05, Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Κάθε Νέα Σελήνη συμβολίζει τα καινούργια ξεκινήματα, που φέρνουν μαζί τους ευκαιρίες για ανανεωτικές αλλαγές. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να αποχαιρετίσετε τον παλιό σας εαυτό και να υποδεχθείτε με χαμόγελο την αναγέννησή σας. Το επόμενο κεφάλαιο για τη ζωή σας ανοίγει τώρα, γι’ αυτό σας κατακλύζει η ανάγκη να κάνετε βήματα προόδου και εξέλιξης!

Υπό τις ακτίνες αυτής της Νέας Σελήνης στον Ταύρο, τα μάτια και η σκέψη σας θα αποζητούν περισσότερη πολυτέλεια στο περιβάλλον σας. Να ενδώσετε στην παρόρμηση για κάποιες αγορές αν έχετε αυτό το περιθώριο, χωρίς να φτάσετε στην υπερβολή του να πετάξετε όλα τα παλιά σας αντικείμενα!

Σήμερα ενδέχεται να έχετε την πεποίθηση ότι ανακαλύψατε το αμέσως πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο, μετά τον τροχό. Με τόσες πολλές ιδέες να στριμώχνονται στο μυαλό σας, δεν βλάπτει να ερευνήσετε τις πιθανές αγορές προώθησής τους.

zwdia - love

Αστρολογία, Σελήνη 13-15/05

Θα είναι συνετό να μην βιαστείτε να κάνετε σημαντικές ανακοινώσεις, πριν τη διασφάλιση και προστασία των πνευματικών σας τέκνων!

Για κάποιους προβλέπονται «ταξίδια» αυτές τις μέρες, χωρίς απαραίτητα να αφορούν μετακινήσεις ανά τον κόσμο. Μπορεί να είναι επιμορφωτικές κινήσεις, που θα σας χαρίσουν εμπειρίες που δεν θα

ξεχάσετε ποτέ. Κάποιοι άλλοι δεν αποκλείεται να κάνετε μια πολύ ιδιαίτερη γνωριμία σήμερα, ακόμα κι αν απλά μετέχετε σε μια φιλανθρωπική δραστηριότητα.

Η μέρα είναι ιδανική για να κόψετε το κάπνισμα, να αρχίσετε να βελτιώνετε τη διατροφή σας για να αποτοξινωθείτε, να ξεκινήσετε τη σωματική άσκηση.

zodia-zvdia-yy

Αργότερα σήμερα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους, ενώ ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο. Αν έχετε ανάγκη από μια επανάσταση, αν θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο, αρχίστε ή εντείνετε τις προσπάθειές σας για προστασία του περιβάλλοντος. Αν δεν βάλει ο καθένας το λιθαράκι του για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στη Γη, η καταστροφή της είναι θέμα χρόνου…

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της ανατροπής, της τεχνολογίας και των επαναστατικών κινήσεων. Σήμερα αφήνει τον ορμητικό Κριό για να μπει στον συντηρητικό Ταύρο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26 Απριλίου 2016.

Το αν θα χαρίσει στους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου επτά χρόνια τύχης, μένει να αποδειχθεί. Καλού κακού, φροντίστε να μην σπάσετε κάποιον καθρέφτη σε αυτό το διάστημα!

Η ενέργεια της ημέρας: Ο Ουρανός κυβερνά την περιοχή του λαιμού, γι’ αυτό προσέξτε τον λάρυγγά σας, τον θυρεοειδή και τις φωνητικές σας χορδές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot