Αστρολογια Σεληνης 01-02/12 Ξεκλειδωστε τον Ερωτα

zwdia-ερωτοσκοπιο-zodia-ζωδια

Κοινοποίηση:

Αστρολογία, Σελήνη στον Ταύρο 01-02/12

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο για την 1η μέρα του Δεκέμβρη αλλά και στις 2 του μήνα.

Από εκεί αναμένεται να ξεκλειδώσει κάτι σπουδαίο που θα καθορίσει το μέλλον σας!

zodia-zvdia-22

 

Όλες οι θέσεις των πλανητών και οι αστερισμοί πίσω από τα ζώδια του ηλιακού συστήματος, προσδιορίζουν το γεγονός ότι αργά ή γρήγορα όλοι θα βιώσουν κάποιες αλλαγές. Τίποτα δεν μένει το ίδιο, τα πάντα και όλοι θα δελεαστούν ή θα ενθαρρυνθούν ή θα αναγκαστούν να αλλάξουν. Αυτό είναι ένα γεγονός της ζωής!

Κανείς δεν ζει για πάντα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα ζωή. Αυτό το μυστήριο που περιβάλει την κάθε σύλληψη, σημαίνει ότι είναι σχεδόν ανέφικτο να προβλεφθεί το πότε θα συμβεί κάτι καινούργιο!

Ωστόσο η αστρολογία μπορεί να προβλέψει ότι κάποιες φάσεις είναι πιο γόνιμες από άλλες για να προκύψει κάτι νέο στη ζωή, όπως και ότι τελειώνει μια αρνητική περίοδος. Οι μέρες που οδεύουν προς μια Πανσέληνο, είναι οι πιο πιθανές για να υπάρξει δράση και να προκύψουν μεγάλες και σπουδαίες αλλαγές.

zodia-zvdia-22

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο από τα ξημερώματα της 1ης Δεκεμβρίου, γι’ αυτό το πιο πιθανό είναι ότι ξυπνώντας θα νιώθετε διαφορετικά – με την καλή έννοια… Θα έχετε την αίσθηση ότι κάτι έντονο θα συμβεί μέσα σε αυτό τον μήνα! Ίσως ακόμη και η έννοια της «πρώτης» μέρας να έχει ένα ιδιαίτερο νόημα, καθώς ενδέχεται να σημάνει έναρξη πραγμάτων για πολλούς από εσάς.

Κάθε αλλαγή που θα βιώνετε στο εξής, θα αποδεικνύει ότι εδώ και καιρό δεν προσέχετε τι συμβαίνει στη ζωή σας. Για κάποιους, θα έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που ένιωσαν να έχουν εύνοια της τύχης ή ότι κάτι σημαντικό τους προσεγγίζει. Η αίσθηση που θα σας δίνουν τα γεγονότα της περιόδου μπορεί να περιγραφεί ως υπέρβαση, ως διέξοδος! Κάτι που ήταν παγιωμένο ή μπλοκαρισμένο, πρόκειται να ξεδιπλώσει και να μετακινηθεί – ώστε να ζήσετε τη ζωή που είστε προορισμένοι να ζήσετε. Ίσως κάποιοι να το βιώνετε ήδη, να νιώθετε την ορμή του. Οι υπόλοιποι είστε στη διαδρομή για να το συναντήσετε!

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί το 90% της ισχύος της. Αυτό σημαίνει ότι θα «σπρώξει» και θα «αναγκάσει» τις εξελίξεις των πραγμάτων, ακόμα κι αν εσείς δεν θέλετε να συμβεί κάτι. Θα συμβεί, γιατί είναι η καρμική στιγμή να γίνουν οι αλλαγές. Από τώρα και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου κάτι θα αλλάξει στη ζωή του καθενός, τα εμπόδια θα αρθούν και θα ξεκινήσουν τα βήματα!

Ο Δίας στον Σκορπιό, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, ο Άρης στον Ζυγό, ο Ουρανός στον Κριό, ο Κρόνος στον Τοξότη: όλοι αυτοί οι πλανήτες έχουν ήδη μπει σε δράση και στρώνουν την πορεία των αλλαγών για όλους… Η Σελήνη είναι αυτή που θα δώσει τη μεγάλη και τελική ώθηση!

Όσα θα συμβούν τις επόμενες μέρες, καθορίζονται από τη Σελήνη στον Ταύρο και την Πανσέληνο στους Διδύμους την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. Κάθε κίνηση, κάθε «σύμπτωση» θα διέπεται από 100% μαγεία, όλες οι επαφές σας κάθε είδους θα αφορούν τη διασφάλιση της δικής υπέρβασης. Το κλειδί της επίγνωσης ότι «συνέβη», θα είναι ένα κύμα ζωτικότητας και θετικής ενέργειας που θα σας διαπεράσει, που θα σας ξεσηκώσει! Θα νιώσετε μια υπέροχη μετάλλαξη, μια τεράστια διέξοδο!

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ισχύς των πλανητών τώρα είναι εντονότερη και μεγαλύτερη από όσο συνήθως, εξαιτίας τεσσάρων αστρολογικών όψεων που λαμβάνουν χώρα. Πρόκειται για μια αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Δία από τον Σκορπιό, ένα τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, μια αντίθεση του Άρη από τον Ζυγό με τον Ουρανό που κινείται ανάδρομος στον Κριό, και μια συνάντηση του Ερμή με τον Κρόνο – που βρίσκονται και οι δύο στον Τοξότη και διασχίζουν το Γαλαξιακό Κέντρο στις 28 – 29 μοίρες του Τοξότη. Προσθέστε σε αυτά και την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη την 1η Δεκεμβρίου, για να σκιαγραφήσετε πόσο υπερκινητικό και πολυάσχολο είναι το πλανητικό στερέωμα!

Οι αστρολογικές αντιθέσεις είναι ιδιαιτέρως ισχυρές, γιατί σημαίνουν ότι η Γη μπαίνει ανάμεσα στους πλανήτες. Άρα σε αυτή τη φάση όλα βομβούν από τις δονήσεις που δημιουργούν οι δύο πολύ έντονες αντιθέσεις, που θα ενεργοποιήσουν όλα τα ζώδια με περισσότερους από έναν τρόπους!

taro-zodia-098

Το μήνυμα των εν λόγω αντιθέσεων είναι να εξαλείψουν κάθε κώλυμα, να δημιουργήσουν κίνηση με την ώθηση όλων να θέλουν όσα η ζωή θέλει να τους δώσει. Οι αντιθέσεις διασφαλίσουν ότι θα έρθετε σε επαφή με ό,τι και όποιον θέλει η ζωή να συνδεθείτε!

Δεν αποκλείεται μάλιστα να επανασυνδεθείτε τώρα με άτομα από το παρελθόν σας, όμως αυτό θα συμβεί μόνο αν έχουν κάποια σημασία για το μέλλον σας. Η παράμετρος της επανασύνδεσης σημαίνει ότι κάτι πρέπει να γίνει, να ολοκληρωθεί, προκειμένου να προχωρήσει η ζωή σας παρακάτω!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot