Αστρολογια Σεληνης 06-07/02 Προσωπικές Αλλαγές

πανσεληνος-zwdia-ταρο-zodia

Κοινοποίηση:

Αστρολογία 06 – 07 Φεβρουαρίου, η Σελήνη στον Σκορπιό

Τρίτη 06/02, η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό

Αυτή θα είναι μια μέρα διαύγειας και καινούργιων ιδεών για πολλούς, καθώς θα καταλήξετε σε πολλές ασυνήθιστες οπτικές για τα πράγματα αλλά και τρόπους για να βγάλετε επιπλέον χρήματα!

zodia-zvdia-22

 

Τώρα τα άστρα σας προτρέπουν να προχωρήσετε σε κάποιες προσωπικές αλλαγές, που θα βοηθήσουν την περαιτέρω πορεία σας τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και την καριέρα σας γενικότερα. Ίσως χρειαστεί να περάσετε από κάποιες εξετάσεις (ιατρικού ή άλλου τύπου) που θα αποδείξουν την αρτιότητά σας.

Να ξέρετε ότι η σημερινή μέρα είναι αίσια για να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, ίσως με ένα άτομο που θα είναι ηλικιακά μεγαλύτερο από εσάς. Επίσης, είναι καλή μέρα για να ξεκινήσετε δίαιτα ή να μπείτε σε καινούργιο πρόγραμμα εξάσκησης. Τα αποτελέσματά σας θα είναι πολύ πιο άμεσα και αποδοτικά!

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Οι αδέσμευτοι να αναμένουν μια καινούργια ρομαντική γνωριμία που θα τραβήξει την προσοχή τους. Αυτό το άτομο θα έχει το όνομά του τυπωμένο σε χρυσό περιδέραιο…

Η ενέργεια της ημέρας: Κάποιοι από εσάς θα κεντριστείτε σήμερα από κάποιες συγκυρίες, προς την κατεύθυνση να μάθετε περισσότερα για το οικογενειακό σας παρελθόν και την ιστορία σας.

Τετάρτη 07/02, Τελευταίο Τέταρτο Σελήνης στον Σκορπιό

Όσοι από εσάς ετοιμάζετε ένα καινούργιο επαγγελματικό σχέδιο ή μπαίνετε σε ένα νέο εγχείρημα, να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Αυτό θα σας οδηγήσει να φτάσετε τον χρυσό στην άκρη του ουράνιου τόξου! Επίσης, όσοι σκέφτεστε να αλλάξετε κατοικία θα πρέπει να αρχίσετε τις έρευνές σας τώρα, γιατί το κλειδί για το νέο σας σπίτι σας περιμένει ήδη!

taro-zodia-098

Αν έχετε κανονίσει να βγείτε απόψε, να είστε πολύ επιφυλακτικοί με τις γνωριμίες που θα κάνετε… Μην θέσετε πολύ υψηλές προσδοκίες, ακόμα κι αν θεωρήσατε ότι βρήκατε το ταίρι των ονείρων σας!

Πολλοί από εσάς θα λάβετε κάποια ευχάριστα νέα από το εξωτερικό, ειδικά αν είστε σε αναμονή για την ολοκλήρωση μιας επαγγελματικής συμφωνίας.

Η ενέργεια της ημέρας: Όσοι επιδοθείτε σε κάποια έρευνα στο διαδίκτυο, μελετήστε όλα τα στοιχεία που θα βρεθούν μπροστά σας. Το πιο πιθανό είναι να εντοπίσετε μια εξαιρετική ευκαιρία, ειδικά αν αναζητάτε ένα ιδιαίτερο ταξίδι!

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75