Αστρολογια Σεληνης 12-13/12 Θετικες Εξελιξεις

ωροσκοπιο-zodia

Κοινοποίηση:

Αστρολογία, Σελήνη στον Ζυγό

Η θέση του Ήλιου στον 1ο Οίκο και της Σελήνης στον 11ο Οίκο του Ζυγού, προμηνύει ανέλπιστες εκπλήξεις από αστρολογικές πλευράς. Το σύμπαν έχει να δώσει τέτοια ατμόσφαιρα, σχεδόν 30 χρόνια!

Κάθε κίνηση της Σελήνης μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου θα αυξάνει την πληθώρα των συναισθημάτων σας, διαβεβαιώνοντας τη σταδιακή λήξη του παρελθόντος και την έναρξη ενός νέου μέλλοντος! Είναι βέβαιο ότι θα ωθηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση, επειδή θα σας διέπει άκρατος ενθουσιασμός για όσα θα συμβαίνουν. Θα νιώσετε να αλλάζει το κλίμα, με την ύπαρξη της Σελήνης στον Ζυγό μέχρι και την Τετάρτη.

zodia-zvdia-22

Η μετάβαση του Ήλιου στον Τοξότη αντιπροσωπεύει τον 1ο αστρολογικό Οίκο. Στον 1ο Οίκο βρίσκονται επίσης ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Κρόνος, ενώ ο Άρης και ο Δίας βρίσκονται στον Σκορπιό και τον μυστηριακό 12ο Οίκο του που θεωρείται καρμικός. Κυρίως όμως, η θέση της Σελήνης στον Ζυγό και τον 11ο Οίκο είναι αυτή που θα συντονίσει τις απρόσμενες εκπλήξεις που έπονται!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Από αστρολογικής πλευράς, αυτές οι εκπλήξεις θα προκληθούν από την θετική αστάθεια που δημιουργεί στο σύμπαν ο συνδυασμός των θέσεων του Ήλιου και της Σελήνης. Θα αφορούν αλλαγές στην καθημερινότητά σας προς κατευθύνσεις που εύχεστε να προκύψουν, κάτι που θα αναπτερώσει την αισιοδοξία όλων. Κάθε επικοινωνία και κάθε κίνησή σας, θα έχει την υπογραφή του πεπρωμένου!

Η επιδίωξη του 11ου Οίκου είναι να διασφαλίσει την κίνηση σε όλους τους τομείς. Τα εμπόδια θα αρθούν, η αρνητικότητα θα εκλείψει, θα επέλθει επούλωση, θα νιώθετε συνάφεια με όποιο άτομο ή θέμα έρχεστε σε επαφή. Και όσο πιο αισιόδοξοι νιώθετε, τόσο θα αυξάνεται η θετική αύρα γύρω σας και θα κατακλύζουν με ταχύτητα περισσότερες αίσιες εξελίξεις!

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου που αφορουν τις αθεατες πλευρες τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Η Σελήνη στον Ζυγό θα θέσει τους πάντες σε καλή διάθεση, θα τους κάνει να λειτουργούν αυθόρμητα και ενστικτωδώς. Μέχρι την Τρίτη το απόγευμα θα έχετε συνειδητοποιήσει ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας για ένα θέμα που σας προβλημάτιζε. Με κάποιο απρόσμενο τρόπο θα επιλυθεί, θα διαλευκανθεί, θα επουλωθεί και θα δώσει νέα κίνηση και ώθηση στη ζωή σας!

Η μετατροπή όλων των «Όχι» σε «Ναι» θα σας εκπλήξει και θα σας σοκάρει, όσο κι αν το διαβάζετε ήδη. Αυτή είναι η επίδραση της Σελήνης στον 11ο Οίκο, να πραγματώνει στη ρεαλιστική ζωή όσα εκπλήσσουν και σοκάρουν! Σε αυτό θα συμβάλλει και η διαμονή του Άρη και του Δία στον μυστηριώδη Σκορπιό και τον καρμικό 12ο Οίκο, που επίσης αφορά καθετί απρόσμενο.

Όλες αυτές οι συμπαντικές όψεις έχουν πρόθεση να εξελίξουν τη ζωή σας, να την περάσουν σε μια καινούργια φάση. Τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική αρένα, είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν όλες αυτές τις αλλαγές προς το καλύτερο!

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia