Αστρολογία Σελήνη 24/03 Φαρμακο Καρδιας

σχεσεις-χωρισμος

Αστρολογία Πρώτο Τέταρτο  Σελήνη στον Καρκίνο

Σάββατο, 24 Μαρτίου 

Ο Ήλιος στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Καρκίνο. Τα τέταρτα της Σελήνης προτρέπουν τις οριστικές αλλαγές. Αντιπροσωπεύουν ένα σημείο καμπής ή μια στιγμή αλήθειας.

Αυτό το τέταρτο της Σελήνης προτρέπει τη συναισθηματική έκφραση (Καρκίνος) με τη μορφή της άμεσης δράσης (Κριός). Αντιπροσωπεύει την επίλυση της διαμάχης ανάμεσα σε ότι έχει γίνει και στα συναισθήματα που έχουν προκληθεί.

zodia-zvdia-22

Ο Κριός εμποτίζει το καβούρι με ωμή ορμή και κίνηση. Από τον Κριό μαθαίνουμε να είμαστε ατρόμητοι και από τον Καρκίνο μαθαίνουμε τη συμπόνια. Ας γίνουμε σαν τον Κριό και ας βάλουμε σε κίνηση τις φιλοδοξίες μας.

Ο Καρκίνος είναι η μητρική φιγούρα, ο Κριός ο πρωτότοκος γιος. Το τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο ρίχνει με θάρρος στη φωτιά του Κριαριού που ήδη καίει το φάρμακο που βγαίνει απευθείας από το τσάκρα της καρδιάς. Ο Καρκίνος κυβερνάται από την Σελήνη, έτσι η Σελήνη βρίσκεται τώρα σπίτι της και έτσι, είναι αναμενόμενο να νιώθουμε πιο συναισθηματικοί απ’ ότι συνήθως.

taro-zodia-76

Αστρολογία Πρώτο Τέταρτο  Σελήνη στον Καρκίνο

Εκείνοι που κατέχουν θέσεις ισχύος και ισχυρίζονται ότι νοιάζονται –θα ακούσουν πραγματικά ή θα γίνουμε αυτόπτες μάρτυρες σε ακόμα περισσότερες χοντροκομμένες προσπάθειες για σεμνότητα και κατανόηση; Ο Καρκίνος απορρίπτει τέτοια ανειλικρίνεια. Σκεφτείτε όλα τα μηνύματα που ρέουν στις συνάψεις σας.

Οι πράξεις και οι αντιδράσεις σας είναι κρίσιμες τώρα, καθώς βρισκόμαστε στην πρώιμη εποχή, όταν οι σκέψεις και οι πράξεις θα έχουν μόνιμες συνέπειες. Επιλέξτε την αγάπη, επιλέξτε την ασφάλεια, επιλέξτε ότι είναι καλό και δίκαιό, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα δυσαρεστήσετε τους διπλανούς σας.

Ο Κριός είναι πλάσμα της φωτιάς –παράτολμος και κυκλοθυμικός τη μια στιγμή, ενθουσιώδης και συναισθηματικός την επόμενη. Έχει τον τρόπο να κουκουλώνει τον Καρκίνο, να τον μεταμορφώνει μόνο με μερικές λέξεις από δυναμικό θεό σε ευάλωτο παιδάκι.

chartomantia-087

Αστρολογία Πρώτο Τέταρτο  Σελήνη στον Καρκίνο

Αλλά ακόμα και τα καβούρια μπορούν να σκαρφαλώσουν στο βουνό και αν έχετε κάτι να πείτε, πείτε το. Ο Καρκίνος είναι ο δυνατός σύμμαχός σας. Επιτρέψτε στο καβούρι να αποκαλύψει τον εαυτό του σαν λαμπερή πυξίδα. Περιορίζοντας τον Καρκίνο στο στερεότυπο του αβοήθητου, σημαίνει ότι περιορίζουμε τον ίδιο μας τον εαυτό στο ψέμα του τι σημαίνει να είσαι ευαίσθητος.

Η ιστορία προέλευσης του Καρκίνου χρειάζεται επίσης αναθεώρηση. Η ιστορία λέει ότι ο Καρκίνος το καβούρι στην αρχαία Ελλάδα στάλθηκε στον Ηρακλή ενώ βρισκόταν στην μάχη. Ο Ηρακλής έλιωσε το καβούρι με το πόδι του και συνέχισε τη μάχη. Και αυτό είναι το τέλος της ιστορίας.

Η αποδοχή μιας τέτοιας ιστορίας κανονικοποιεί την καταπίεση. Είμαστε πολύ όμορφοι για να δεχθούμε κάτι τέτοιο. Ας τιμήσουμε τον Καρκίνο, τον προστάτη των παιδιών, των διαισθητικών, των μυσταγωγών, των γοργόνων και των εργατών του νερού.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

Αστρολογία Πρώτο Τέταρτο  Σελήνη στον Καρκίνο

Νέα έκδοση: Ο Καρκίνος κολύμπησε μέχρι τον Ηρακλή απαρατήρητος, έπειτα πήδηξε έξω από το νερό και με τις δαγκάνες του γράπωσε το κάτω μέρος του Ηρακλή. Καθώς ο Ηρακλής ούρλιαζε και απαιτούσε να ελευθερωθεί, το καβούρι μίλησε στον νεαρό πολεμιστή για τις αρετές της ειρήνης και το κακό της βίας. Εκθείασε τις αξίες της συνεργασίας και της επικοινωνίας ως πρώτα βήματα και μίλησε για τη βία ως τελευταία λύση.

Αν είστε περισσότερο τύποι του νερού, συναισθηματικοί, ορθώστε το ανάστημά σας, ακούστε την καρδιά σας. Φλογεροί, ενεργοί άνθρωποι –κόψτε ταχύτητα. Αν αρχίσετε να βαδίζετε στα τυφλά ακολουθώντας μόνο τη δική σας ατζέντα, αναμφίβολα θα συναντήσετε εμπόδια και δεν θα φταίνε οι άλλοι γι’ αυτό.

zwdia

Μια μοιραία διάθεση γεμίζει τον ουρανό. Οχυρώστε τα ενεργειακά σας τείχη, κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά, ξεδιαλύνετε την υποκρισία, παραδοθείτε στη ροή. Τώρα φυσήξτε το κέρας σας και ανυψωθείτε!

Αυτή η φάση θα είναι δύσκολη με τη Σελήνη σε άμεση αντίθεση με τον Άρη, ο οποίος τυχαίνει να είναι ο κυβερνήτης του Κριού. Οι δύσκολες όψεις με τον Άρη φέρνουν ολοφάνερα ζωή και πάθος, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προκληθούν και συγκρούσεις. Προσέξτε τις κυκλοθυμικές, εγωιστικές ή συναισθηματικές αντιδραστικές συμπεριφορές. Θα νιώθουμε ασυνήθιστα ανήσυχοι και ανυπόμονοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia