Αστρολογια Ν Σεληνη στο Σκορπιο – Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα

synastries-zvdiwn-zwdia-astrologia-zodia

Κοινοποίηση:

Αστρολογια Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου

Η Νέα Σελήνη δεν είναι μόνο κάτι συμβολικό. Πολλοί θα μετακομίσουν σε νέες κατοικίες, θα ξεκινήσουν νέες εργασίες, θα τελειώσουν σχέσεις, κλπ.

zodia-zvdia-22

Όπως και με κάθε διέλευση στον Σκορπιό, η θεραπεία και το βαθύ συναισθηματικό ξεκαθάρισμα είναι το κεντρικό θέμα.

Στην κλασσική αστρολογία, ο Σκορπιός συνδέεται με την εξουσία, τον έλεγχο, την οικειότητα και τα χρήματα – ή όλα αυτά που υποκρύπτονται. Ο Σκορπιός ζει στο αόρατο, στο κρυμμένο, εκεί που όλα είναι γνωστά. Ο Σκορπιός συχνά απεικονίζεται ως μια σκοτεινή και μακάβρια οντότητα, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι κολυμπάει στα βάθη για να αναγεννηθεί, να μεταμορφωθεί.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για τον Σκορπιό είναι να μάθει πώς να χρησιμοποιήσει σωστά την δύναμή του. Μπορεί να διαβάσει τους ανθρώπους με απόκοσμη ακρίβεια και στον κόσμο του αυτό συχνά οδηγεί σε αλαζονική χειραγώγηση και εξαπάτηση.

Στη φύση, τα τελετουργικά ζευγαρώματος των σκορπιών είναι πολύπλοκα και δεν έχουν κατανοηθεί πλήρως παρά την εκτεταμένη επιστημονική παρατήρηση.

zodia-zvdia-22

Ο σκορπιός είναι νυκτόβιο ζώο και καμουφλάρεται καλά στην έρημο. Οι σκορπιοί είναι το μόνο ζωικό είδος που έχει παρατηρηθεί να αυτοκτονεί στο πρόσωπο του επικείμενου θανάτου του, παίρνοντας έτσι τον έλεγχο της εμπειρίας του θανάτου του, αντί να παραδοθεί σε αυτόν. Η ανάγκη του για έλεγχο είναι τόσο μεγάλη, που ακόμη και οι τελευταίες του στιγμές πρέπει να είναι υπό τον έλεγχό του.

Για τον σκορπιό, ο θάνατος που δεν συμβαίνει απ’ τον ίδιο, δεν είναι θάνατος, αλλά ήττα. Είναι ενδιαφέρον να σκεφτούμε την ουρά του σκορπιού σαν μια συσκευή που τελικά στρέφεται κατά της δικής του ζωής.

Τσιμπάμε τον εαυτό μας (θάνατος του εγώ, πνευματική εξολόθρευση) ή τσιμπάμε άλλους (έλλειψη ισορροπημένης συναισθηματικής κατάστασης – ο Σκορπιός μαθαίνει με το δύσκολο τρόπο, ξεσπάει συνήθως σε εκείνους που αγαπάει περισσότερο).

taro-zodia-76

Ο Σκορπιός είναι το ζώο και το αρχέτυπο του αληθινού μυστηρίου και της ίντριγκας. Αν και ο σκορπιός είναι δηλητηριώδες πλάσμα, στην αστρολογία αντιπροσωπεύει την αποτοξίνωση. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη σας, αγκαλιάστε τις τυχόν αλλαγές που μπορεί να προκύψουν. Η αλλαγή είναι κάτι περισσότερο από καλή, η αλλαγή μας δείχνει ότι όλα πάνε έξοχα.

Συχνά επιλέγουμε να πεθάνουμε, μιλώντας μεταφορικά, αντί να ζούμε υπό ορισμένες συνθήκες που θεωρούμε απαράδεκτες. Η αλλαγή που θα συμβεί σε αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να είναι τόσο πλήρης που να την αισθανθείτε σαν διαδικασία θανάτου. Θυμηθείτε ότι ο θάνατος, σε όλες τις μορφές του, δεν είναι εχθρός. Η παράδοση είναι πανέμορφη.

Αυτή η Νέα Σελήνη δεν σχηματίζει σημαντικές όψεις με άλλους πλανήτες. Οι άλλοι πλανήτες στον Σκορπιό αυτή τη στιγμή θα είναι η Αφροδίτη και ο Δίας, δύο από τους πιο τυχερούς πλανήτες στο ηλιακό σύστημα.

taro-zodia-098

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη περίπου οκτώ ώρες μετά την ολοκλήρωση της Νέας Σελήνης. Αυτός ο σεληνιακός κύκλος στον Σκορπιό συμβαίνει μόλις τρεις ημέρες πριν μπει και ο Ήλιος στον Τοξότη, επίσης. Όπως και με κάθε Νέα Σελήνη, περιμένετε να αισθάνεστε πιο κουρασμένοι απ’ ό,τι συνήθως. Δεν είναι καλό να πασχίσετε υπερβολικά με κάθε έννοια.

Στη γιόγκα και στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα των ριζών. Σας συνιστώ να φοράτε λευκούς, κόκκινους ή μαύρους τόνους. Τρώτε ελαφρά ή καθόλου. Ο ύπνος και η σιωπή είναι πολύ σημαντικά. Δεν πρόκειται για μια κοινωνική φάση της Σελήνης.

zwdia

Αν και η σεξουαλική ενέργεια που οδηγεί σε αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να είναι πολύ υψηλή, θα πρέπει να αποφύγουμε την εξάντληση κάθε είδους σεξουαλικής ενέργειας κατά ή πριν από τη Νέα Σελήνη.

Εστιάστε την ενέργειά σας σταθερά σε ένα μεγάλο έργο ή σε μια ιδέα. Ο Σκορπιός εκτιμά την ποιότητα και όχι την ποσότητα, χωρίς εξαιρέσεις. Είναι επίσης αριστοτεχνικός μινιμαλιστής και ιδεαλιστής, οπότε απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν χρειάζεστε. Το πνεύμα ξυπνά… και θα σας δω εκεί.

Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot