αστρολογος 13/11 Ακραιες Καταστασεις

ζωδιο-ζυγος-zwdio-zwdia-ζωδια-zodia

Κοινοποίηση:

 

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και παραμένει εκεί ως τις 03 Ιανουαρίου του 2016

Αυτή είναι μια περίοδος όπου θα πρέπει τον όποιο θυμό σας, – την όποια επιθετικότητα και έντονη αμεσότητα αισθάνεστε εσωτερικά, να τα εκφράσετε υπό την μορφή της ηρεμίας διπλωματίας και χάρης (χαρακτηριστικά που υπάρχουν μέσα σας επίσης έντονα) .

Το ζώδιο του Ζυγού δυστυχώς δεν είναι το πιο εύκολο ζώδιο του πλανήτη Άρη καθώς η κοφτερή , δυνατή και έντονη φύση του πλανήτη αυτού , συνήθως αμβλύνεται και φιλτράρεται μέσα από την πιο διπλωματική, απαλότητα και διακριτικότητα του Ζυγού.

 

 

Είναι σαν να ντύσεις τον σουπερμαν με ενδυμασία μπαλαρίνας. Τόσο ακραία σύνθεση. Ωστόσο όταν αυτές οι ενέργειες ταιριάξουν απόλυτα σωστά και λειτουργήσουν τότε λαμβάνουμε και τέλεια αποτελέσματα στον τομέα της δικαιοσύνης και της αμεροληψίας.

zodia-zvdia-22

Αυτή η κατάσταση είναι σαν να πρέπει κάποιος να χτυπήσει σαν ένας μποξέρ φορώντας όμως αντί για το συνηθισμένο γάντι του μποξέρ ένα γάντι από βελούδο.

zodia-astra-tarot

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αυτό γιατί στις περισσότερες περιστάσεις , που θα βρεθούν στο διάβα σας, τα καλύτερα αποτελέσματα θα τα αποκτήσετε αν τελικά φερθείτε ως ένας γοητευτικός αλλά και μάγκας πρεσβευτής των απόψεων σας, από ότι ως ένας σκληροτράχηλος μποξέρ.

 

Από την άλλη όμως, αν έχετε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις όπου συναντάται αδιέξοδα, ή μη διαθέσιμες επιλογές αυτή η σκληράδα και η επιθετικότητα στην αμεσότητα της αντιμετώπισης του προβλήματος από την μεριά σας, ίσως τελικά κατορθώσει να σας ανοίξει δρόμους εκεί που πριν δεν υπήρχαν, ακριβώς επειδή αυτή η ορμή θα μπορέσει να σπάσει αυτό το άβατο ή αδιέξοδο του ζητήματος από την μεριά του αντιπάλου σας .

Πάντως η συμβουλή μου είναι σε κάθε περίπτωση καλύτερα να δίνετε μεγαλύτερο βάρος στην ευφυΐα σας από τις παρορμήσεις σας – όσο αφορά τις αποφάσεις που θα λάβετε, καθώς τέλος να επιδιώκετε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και για τις δυο εμπλεκόμενες μεριές και όχι μόνο για εσάς.

zwdia-fotia