Αστρολόγος 18-19/06 Ανοίξτε τα Φτερά σας

ζωδια-zwdia-ερωτοσκοπιο-ωροσκοπιο

Αστρολόγος 18 Ιουνίου – Ο Ποσειδώνας σταθεροποιείται ανάδρομος (στους Ιχθύς, έως τις 24 Νοεμβρίου)

Για μία εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, ενδέχεται να νιώθετε έντονα και σε μεγάλη συγκέντρωση την ενέργεια του Ποσειδώνα.

Αυτή μπορεί να περιλαμβάνει ζωηρά όνειρα και φαντασία, σύγχυση που γεμίζει ομίχλη το τοπίο ή διαίσθηση που ρέει. Μπορεί να βιώσετε ασυνήθιστη ευαισθησία προς τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σας.

Ο σταθμός μπορεί να φέρει σε ένα σημείο καμπής τις καταστάσεις που ξετυλίγονταν γύρω σας τους τελευταίους μήνες.Ειδικά αυτές που επιβάλλουν να παραδοθείτε σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σας.

zodia-zvdia-22

Αυτό μπορεί να είναι ένα δημιουργικό έργο, μια κατάσταση που σας προκαλεί άγχος ή το Σύμπαν γενικότερα. Αυτή είναι μια εποχή που μπορεί να φτάσετε σε μια εσωτερική αποδοχή (ή παραίτηση) για αυτά που πρέπει να γίνουν στη ζωή σας. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να έχετε μια αίσθηση λαχτάρας, απογοήτευσης, δυσαρέσκειας, λύπης, κατάθλιψης, αδιαθεσίας ή χαμηλής ενέργειας.

Ή μπορεί να έχετε μια αίσθηση ανακούφισης, έμπνευσης, ελπιδοφόρων δυνατοτήτων ή βαθιάς ομορφιάς. Οι επόμενοι 5-6 μήνες θα είναι μια περίοδος που θα πρέπει να εξετάσετε τα κενά ανάμεσα στα γεγονότα και τις αβεβαιότητες.Να μάθετε γι’ αυτήν τη δύναμη που είναι μεγαλύτερη από τον εαυτό σας.Οπως επίσης και το (ασυνείδητο) μέρος του εαυτού σας που λαχταρά να συγχωνευτεί μαζί της.

taro-zodia-76

Αστρολόγος  19 Ιουνίου – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (στον Λέοντα)

Η αγάπη, η ομορφιά και η χαρά σας είναι ιδιαίτερα ορατές στους άλλους αυτή τη χρονική περίοδο. Πιθανότατα θα είστε στην πιο ελκυστική φάση σας, τόσο σωματικά όσο και στην προσωπικότητα. Μπορείτε να μαγνητίσετε αυτά που επιθυμείτε σήμερα, απλώς να προσέξετε τι θα ζητήσετε, καθώς μπορεί να το λάβετε. Αυτό που μπορεί να προσελκύσετε μπορεί να είναι είτε υλική αφθονία είτε ο θαυμασμός και η εκτίμηση των άλλων. Είτε ακόμη και μια αίσθηση ευεξίας που θα σας δώσει μια καλύτερη ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους γύρω σας.

Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση ή μια νέα κοινωνική επαφή.Ισως να αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι για να κάνετε τον εαυτό σας ή τον κόσμο σας πιο όμορφο, πιο στοργικό και ευγενικό. Στην χειρότερη περίπτωση ή αν υπάρχουν και άλλες αρνητικές διελεύσεις.Θα οδηγηθείτε στην υπερβολική επιείκεια, στην άδεια λάμψη ή στην παθολογική λαχτάρα.

zodia-zvdia-yy

Αστρολόγος 19 Ιουνίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία ( στους Καρκίνο / Σκορπιό)

Αυτή η διέλευση μπορεί να σας κάνει πολύ ομιλητικούς και να σας πλημμυρίσει με ιδέες, όπως και τους άλλους γύρω σας. Η ροή των συνειδητών ιδεών σας μπορεί να ρέει άφθονα τώρα με αισιοδοξία και με όραμα δυνατοτήτων.

Γράψτε τις καλύτερες ιδέες σας για την μετέπειτα εξέλιξη τους, καθώς μπορεί τώρα να διασκεδάζετε τόσο πολύ παίζοντας μαζί τους, για να σταματήσετε και να τις κάνετε πράξη.

taro-oroskopio-54

Η οπτική σας είναι συνήθως αισιόδοξη και ανοιχτόμυαλη στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης.Αν και θα μπορούσε απλά να εξουδετερώσει ένα απαισιόδοξο τρόπο σκέψης.

Είναι πιθανό να είστε πιο ανοικτοί σε πνευματικές ή φιλοσοφικές οπτικές, να είστε περισσότερο σε θέση να δείτε τον εαυτό σας ως μέρος κάτι μεγαλύτερου. Μπορεί ακόμη και να διαπιστώσετε ότι είστε ιδιαίτερα τυχεροί, γιατί είστε πιο δεκτικοί σε ευκαιρίες και δυνατότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot