Αστρολόγος 2ο Δεκαημερο Μαιου – Ενα Κρισιμο Διαστημα

πρωην-zwdia-επανασυνδεση

Αστρολόγος 11 – 20 Μαΐου

Τα μέσα του μήνα ρίχνουν γροθιά. Ή, καλύτερα, γροθιές.

Τα πράγματα ξεκινούν αρκετά απλά, με ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα στις 11 Μαΐου.

Χρησιμοποιώντας τον σκοτεινό καθρέφτη και τις δυνάμεις αντίληψης του Πλούτωνα, μπορεί να είστε έτοιμοι να κοιτάξετε μέσα σας και να κάνετε μετασχηματιστικές αναθεωρήσεις στα μέρη του χάρτη σας που κυβερνώνται από τον Ταύρο και τον Αιγόκερω.

zodia-zvdia-22

Εάν χρειαστεί, θα μπορέσετε να χειριστείτε την αίσθηση της εξουσίας σας με τρόπο απαλό, μετακινώντας τους ανθρώπους στη θέση που τους θέλετε, αποφεύγοντας οποιεσδήποτε περιττές τριβές.

Τις επόμενες μέρες, τα πράγματα αρχίζουν να ανάβουν σε διάφορα μέτωπα.

Η 12η Μαΐου είναι αξιοσημείωτη για δύο λόγους: πρώτον, φέρνει ένα ευέξαπτο τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Ερμή. Οι λέξεις θα κατρακυλούν πιθανώς γρήγορα και σκληρά. Με τον Ερμή στον Κριό –ο οποίος ποτέ δεν κάνει πίσω– και τον Άρη στον Αιγόκερω –έναν τρομερό αντίπαλο– ίσως θα πρέπει να προσέξετε να μην εμπλακείτε σε έναν λεκτικό πόλεμο.

taro-zodia-76

Αστρολόγος 11 – 20 Μαΐου

Την ίδια μέρα, ο Άρης μπαίνει στη σκιά της επερχόμενης αναδρομής του, η οποία ξεκινά τον επόμενο μήνα στις 26 Ιουνίου και τελειώνει στις 27 Αυγούστου. Η σημερινή ημέρα μπορεί να αποκαλύψει μέσω ενεργειών και μηνυμάτων τι θα ξεδιπλωθεί κατά τη διάρκεια της αναδρομής του Άρη, γεγονός που φυσικά θα επισημάνει μια αναθεώρηση των ορμών, των κινήτρων και της επιθετικότητάς μας.

Για το σκοπό αυτό, λάβετε υπόψη σας τόσο την 16η Μαΐου όσο και την 20η Μαΐου, καθώς και οι δύο μέρες φέρνουν όψεις μεταξύ του Άρη, του Ουρανού και του Χείρωνα, οι οποίες θα επαναληφθούν κατά τη διάρκεια της αναδρομής του Άρη, όπως και μετά.

Τα πράγματα φορτίζονται περαιτέρω στις 13 Μαΐου, καθώς ο Ερμής συνοδεύει τον Ουρανό στις τελευταίες στιγμές του στον Κριό. Αυτή η ημερομηνία μπορεί να είναι το κύκνειο άσμα του Ουρανού και των μαθημάτων που προσπάθησε να σας διδάξει τα τελευταία επτά χρόνια που ήταν στον Κριό.

zodia-88

Εκτός από το ρόλο του ως καταλύτη της αλλαγής και της διαταραχής, ο Ουρανός ενεργεί συχνά ως ανώτερη οκτάβα των διανοητικών δώρων του Ερμή. Κρατήστε ένα σημειωματάριο δίπλα σας –είναι πολύ πιθανό η σημερινή ημέρα να σας βρει ιδιαίτερα ενεργοποιημένους και υπερφορτωμένους με ιδέες και εφευρέσεις, που θα διαπερνούν το μυαλό σας πιο γρήγορα από ό,τι μπορείτε να τις καταγράψετε.

Αργότερα, ο Ερμής θα μπει στον Ταύρο, όπου θα στηριχθεί στον αργό ρυθμό του Ταύρου για να μας κρατήσει πνευματικά γειωμένους καθώς προχωρά η εβδομάδα.

Η 15η Μαΐου, αστρολογικά, είναι ίσως η πιο σημαντική ημέρα του έτους. Σήμερα, ο Ουρανός μπαίνει στον Ταύρο, όπου θα μείνει πάνω κάτω για τα επόμενα επτά χρόνια.

zwdia

Αστρολόγος 11 – 20 Μαΐου

Αυτό το πρώτο πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο μας προϊδεάζει για το τι πρόκειται να εκτυλιχθεί, καθώς ο Ουρανός θα επιστρέψει τελικά για να επισκεφθεί τον Κριό μια τελευταία φορά μεταξύ της 6ης Νοεμβρίου, 2018 και της 6ης Μαρτίου, 2019.

Από τώρα και μέχρι τον Νοέμβριο, θα δείτε μια προεπισκόπηση του επόμενου τομέα της ζωής σας που χρειάζεται γενική επισκευή. Όντας ένα σταθερό ζώδιο της γης που εκτιμά τη σταθερότητα, ο Ταύρος θα είναι πιθανώς μια δυσάρεστη θέση για τον Ουρανό, ο οποίος ζει στη στιγμή.

Είναι πιθανό να ανατραπούν οι αξιόπιστοι προμαχώνες της ασφάλειας και με την έμφυτη σύνδεση του Ταύρου με τη φύση, είναι πιθανό αυτή η διέλευση του Ουρανού να φέρει μπροστά μας τις δυσάρεστες αλήθειες της ευαίσθητης οικολογίας του μικρού μας πλανήτη.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

 

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο την ίδια μέρα μοιάζει σαν μια τελετή έναρξης της διέλευσης του Ουρανού στον Ταύρο, αν και ο Ουρανός θα εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελικές μοίρες του Κριού.

Με τον Ήλιο και τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα, θα υπάρχουν άφθονες ποσότητες ενέργειας για να τροφοδοτήσουν την απαραίτητη αλλαγή.

Η κυβερνήτης αυτής της φάσης της Σελήνης, Αφροδίτη, σε συνδυασμό με τον αστεροειδή Αθηνά υποδηλώνει ότι αυτή η μεταμόρφωση μπορεί να συμβεί στις σφαίρες της εσωτερικής μας θηλυκότητας ή στη δημόσια σφαίρα μέσω ενός κύματος γυναικείας δύναμης.

Ο ακτιβισμός και τα δικαιώματα των LGBTQ μπορεί να τονιστούν ιδιαίτερα σήμερα, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο αλήθειας προς την εξουσία (μια άλλη ερμηνεία του τετραγώνου Άρη – Ερμή).

taro-tarw

Αστρολόγος 11 – 20 Μαΐου

Δεν υπάρχει ανάπαυση για τους κουρασμένους, οπότε τα πράγματα θα συνεχιστούν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς στις 16 Μαΐου. Το πιο σημαντικό είναι ότι η σημερινή ημέρα φέρνει το πρώτο από τις τρία τετράγωνα Άρη – Ουρανού, που θα επαναληφθεί στις 2 Αυγούστου και 19 Σεπτεμβρίου.

Ο Άρης είναι η βενζίνη και ο Ουρανός είναι ο πύραυλος: μαζί, μπορεί να εκτιναχθούμε στο άπειρο και πιο πέρα και μερικές φορές θα μας πάρει πολύ καιρό πριν σιγουρευτούμε για το πού κατευθυνόμαστε. Ενδέχεται να υπάρξουν διαταραχές που θα μας ωθήσουν σε δράση, είτε το θέλουμε είτε όχι.

Εάν μπορέσετε, προσπαθήστε να περιμένετε έως ότου αποκαλυφθεί περαιτέρω η πορεία αυτής της όψης. Καθώς ο Άρης κυβερνά τις εκρήξεις, είναι επίσης πιθανό να σηκώσει απροσδόκητα κεφάλι ο θυμός και η απογοήτευση.

zwdia - love

Αστρολόγος 11 – 20 Μαΐου

Μια ευαίσθητη όψη που θα έχει να κάνει με τις σχέσεις μπορεί να ξεδιπλωθεί σήμερα, και για μερικούς, αυτό μπορεί να σημάνει το τέλος. Με ένα τετράγωνο ανάμεσα στην Ήρα στον Κριό, ο οποίος αναζητά την ανεξαρτησία στις σχέσεις του, και τον Κρόνο στον Αιγόκερω, ο οποίος τροφοδοτεί την παράδοση σε όλες τις μορφές της, μπορεί να σας φέρει ανάμεσα σε δύο εντελώς διαφορετικές παρορμήσεις.

Το τρίγωνο Ερμή – Εστίας θα δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα για να επικεντρωθείτε στο πώς θα ξεπεράσετε το σχίσμα μεταξύ ελευθερίας και ευθύνης στις σχέσεις σας.

Τα πράγματα αρχίζουν να χαλαρώνουν από τις 18 Μαΐου. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο την ίδια μέρα θα δημιουργήσει την τέλεια ατμόσφαιρα για σταθερή και ζυγισμένη επικοινωνία –η οποία μπορεί να χρειάζεται μετά από μια τόσο έντονη εβδομάδα αναταραχής και αλλαγής.

zodia-zvdia-yy

Με τον Ερμή να σχηματίζει επίσης τετράγωνα με τους Δεσμούς, τα μηνύματα που ελήφθησαν ή στάλθηκαν αυτή τη μέρα μπορεί να φέρουν μια κρίσιμη στιγμή, γ’ αυτό χρησιμοποιήστε προσεκτικά τα λόγια σας.

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο στις 19 Μαΐου, μια πολύ πιο φιλόξενη κατοικία για την θεά του έρωτα, μετά από μια επιπόλαια, ομιλητική διέλευση μέσα από τους Διδύμους. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα γυρίσει στην κατεύθυνση του Ουρανού, προσθέτοντας θέρμη σε νέα ειδύλλια (ειδικά αν αυτά ξεκίνησαν απ’ το διαδίκτυο) και μια απελευθερωτική, επιπόλαια στάση απέναντι στην αγάπη και την πολυτέλεια.

Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους στις 20 Μαΐου. Χαρούμενα γενέθλια, Δίδυμοι!

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot