Αστρολόγος προβλέψεις 02/07 Δευτέρα

ζωδια-φωτια-zwdia-ερωτοσκοπιο-zodia-συμβατοτητα

Αστρολόγος προβλέψεις 02/07 Δευτέρα

Αστρολόγος Τη Δευτέρα θα έχετε κυρίως υλικές ή οικονομικές δεσμεύσεις. Σήμερα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να χρησιμοποιήσετε την ικανότητα που έχετε να συμβιβάζεστε με τους άλλους ή να αναπτύξετε ανάλογες δεξιότητες αν λείπουν από τον χαρακτήρα σας.

Σήμερα, είναι επίσης σημαντικό να μη βιάζεστε. Σκεφτείτε καλά τα λόγια και τις πράξεις σας.

Τα λάθη τους παρελθόντος σας θα πρέπει να λειτουργήσουν ως μαθήματα και να προσπαθήσετε να μην τα επαναλάβετε σήμερα.

zodia-zvdia-22

 

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη τη Δευτέρα, ξαφνικά θα προκύψει άγχος ή φόβος για κάτι που θα περάσει γρήγορα. Σε γενικές γραμμές αυτή θα είναι μια επιτυχημένη και εποικοδομητική μέρα. Θα είστε σε θέση να υλοποιήσετε τα σχέδια που έχετε κάνει. Να περιμένετε νέα από μακρινούς συγγενείς ή φίλους. Η μέρα σηματοδοτείται από ένα σημαντικό γεγονός που έχει σχέση με ένα αγόρι ή έναν άντρα νεαρής ηλικίας.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/07 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα έχετε λόγους για να χαρείτε και για να είστε σε καλή διάθεση. Θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, για επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα μπορεί να φέρουν προσωρινή σύγχυση στην καθημερινότητά σας αλλά δεν θα σας βλάψουν. Σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε σημαντική εξέλιξη στα καθήκοντα και τα σχέδια που σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου δεν θα είστε στην καλύτερη σας φάση από συναισθηματικής απόψεως. Θα είστε ιδιαίτερα εύθικτοι σε λόγια και πράξεις από τους άλλους ανθρώπους, είτε αυτοί είναι συγγενείς ή απλώς γνωστοί σας. Είναι καλό το ότι αυτού του είδους η διάθεση δεν θα κυριαρχήσει καθ´όλη τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Η μέρα υποδεικνύει μια σημαντική συζήτηση, συνάντησηή γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα ηλικίας άνω των 35 ετών.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/07 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε στα πράγματα που είναι πιο σημαντικά για εσάς. Οι συγκρούσεις και οι διαφωνίες που θα προκύψουν σήμερα θα είναι για ασήμαντα πράγματα, αλλά οι συνέπειες από την έλλειψη ελέγχου σε λόγια και κατηγορίες θα είναι ανυπολόγιστες. Σήμερα, καλό θα ήταν να κρατήσετε τον έλεγχο στον οικονομικό σας προυπολογισμό επειδή κάποιες από τις προσδοκίες σας για τα κέρδη που θα έχετε αυτή την εβδομάδα μπορεί να μην πραγματοποιηθούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098