Αστρολόγος προβλέψεις 02/08 Πέμπτη

συνοδος-σεληνης-δια-ζωδια-zwdia-ερωτα-ερωτοσκοπιο

Αστρολόγος προβλέψεις 02/08 Πέμπτη

Αστρολόγος Την Πέμπτη, πάνω απ ‘όλα, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε την καλύτερη λύση για τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας. Ακόμη και αν δεν προσδοκάτε κάτι τέτοιο, σήμερα πιθανόν να προκύψει αυτή η ευκαιρία.

Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια ή για επαφές με συγγενείς που ζουν σε άλλη πόλη. Να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με έναν άνδρα άνω των 35 ετών, που ξέρετε πόσο πανούργος είναι.

Η ημέρα υποδεικνύει ότι κάποιοι από εσάς θα αρνηθείτε να προχωρήσετε σε μια αλλαγή λόγω του ότι θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι αδύνατον να γίνει ή λόγω έλλειψης προοπτικής.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα προγραμματίσετε κάποιες συναντήσεις ή επισκέψεις σε διάφορους θεσμούς. Πολλοί από εσάς θα προσκληθούν σε διάφορες συναντήσεις, στις οποίες δεν θα βιαστούν να απαντήσουν για διάφορους λόγους. Σήμερα θα είναι σημαντικό να κρατήσετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο, επειδή μπορεί να περιπλέξουν κάποια σημαντικά σχέδιά και προσδοκίες. Η Πέμπτη υποδεικνύει κάποιο απόκτημα ή μια αγορά που δεν θα σας εκπλήξει.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/08 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για δεσμεύσεις που σχετίζονται με ιδιοκτησία, με στέγαση ή με κάποιου είδους επισκευές. Σήμερα, θα πρέπει να φανείτε ρεαλιστές εάν έχετε προσδοκίες να λάβετε κάποιο εισόδημα στο σπίτι σας. Στη δουλειά σας, θα έχετε προσδοκίες για τη θετική εξέλιξη σημαντικών γεγονότων για εσάς. Η Πέμπτη δεν θα εξελιχθεί σύμφωνα με τα σχέδια σας, αλλά δεν θα σας απογοητεύσει.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα εκπλαγείτε από μια είδηση ​​ή ένα γεγονός. Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει κάποιες δαπάνες ή άλλες οικονομικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Τώρα θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί στις ενέργειες σας, αλλιώς μπορεί να κάνετε λάθη ή να πάρετε μια βιαστική απόφαση. Οι συγκρούσεις για οικονομικά ζητήματα δεν θα εξελιχθούν υπέρ σας, και πιθανότατα θα πρέπει να ζητήσετε συγνώμη ή να κάνετε κάποιο συμβιβασμό.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/08 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα μπορεί να αισθανθείτε κουρασμένοι ή να επιβαρυνθείτε με ανεπίλυτα προβλήματα. Σήμερα θα χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση σχετικά με κάποιο συγγενή σας ή να συμμετέχετε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Κάποια νέα από μακριά θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ρομαντικές συναντήσεις και νέα ραντεβού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia