Αστρολογος προβλεψεις 05/12 Τρίτη

zodia

Κοινοποίηση:

Αστρολογος προβλεψεις 05/12 Τρίτη

Την Τρίτη θα υπάρξει μια αναπάντεχη εξέλιξη στα σχέδια και τις συμφωνίες σας σχετικά με μια συνάντηση ή μια συζήτηση που αφορά μια γυναίκα. Σήμερα μπορεί να έχετε κάποιες παράξενες εμπειρίες που θα σχετίζονται με γυναίκες, τόσο καλές όσο και κακές. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ρομαντικά ταξίδια, συναντήσεις με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων μέσω διαδικτύου και άλλα.

Η μέρα θα σας φέρει την αναμενόμενη επιτυχία και τα αποτελέσματα στη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Επίσης, θα προκύψουν πολύ περισσότερες ευνοϊκές ευκαιρίες για πολλούς από εσάς. Οι νεαρές γυναίκες θα έχουν απροσδόκητη επαφή με ένα άγνωστο άτομο ή θα βρουν έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα σε κάποιο άτομο που θεωρούσαν ότι ήταν εχθρός τους.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη να περιμένετε ενδιαφέροντα γεγονότα με έναν συγγενή. Πιθανώς αυτός ή αυτή ζει μακριά από σας. Μπορεί ακόμη και να βρίσκεται σε άλλη πόλη ή χώρα. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε μια συγκέντρωση, να γιορτάσετε ή να επικοινωνήσετε κάτι σημαντικό για μια γυναίκα ή μια ομάδα γυναικών.

zodia-zvdia-22

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μπορεί να αισθανθείτε απογοήτευση με την ανακάλυψη κάποιου ψέματος, μιας εξαπάτησης ή ίντριγκας. Θα λάβετε νέα που θα σας κάνουν να απογοητευθείτε ή να λυπηθείτε. Είναι καλό να ελέγχετε τις πληροφορίες που λαμβάνετε πριν αντιδράσετε ή κατηγορήσετε κάποιον.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, να περιμένετε νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με ανθρώπους από άλλους τόπους ή χώρες. Σήμερα, μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη που μπορεί να μετατρέψει σε ερωτικές ή φιλικές τις σχέσεις με κάποιον άντρα από μακριά.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για διάφορες ενέργειες, ραντεβού, συναντήσεις ή συνομιλίες που σχετίζονται με την οικογένεια σας ή τους συγγενείς σας. Είναι πιθανόν να βιώσετε κάποιο σημαντικό γεγονός ή να λάβετε ειδήσεις σχετικά με ένα άτομο που ζει σε άλλη γειτονιά. Για πολλούς από εσάς, η μέρα θα προκαλέσει οικιακά προβλήματα ή επισκευές σε μηχανήματα, αυτοκίνητα και άλλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia