Αστρολόγος προβλέψεις 06/07 Παρασκευή

αστρολογια

Αστρολόγος προβλέψεις 06/07 Παρασκευή

Αστρολόγος Την Παρασκευή θα έχετε διάθεση τόσο για περιπέτειες και εμπειρίες ερωτικού χαρακτήρα όσο και για ταξίδια που σχετίζονται με διάφορες άλλες περιστάσεις.

Θα έχετε πολλές οικογενειακές δεσμεύσεις αλλά δεν θα έχετε και πολύ υπομονή για αυτές (αν απαιτείται μια σοβαρή αφοσίωση από μεριάς σας). Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για μια δουλειά που απαιτεί περισσότερο επαγγελματισμό και αφοσίωση στη λεπτομέρεια.

Στον ερωτικό τομέα, μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας καταβάλλουν σε περίπτωση που προκύψουν φιλονικίες με τον σύντροφό σας.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα θυμάστε αυτή τη μέρα λόγω μιας δέσμευσης, μιας συνάντησης ή μιας συζήτησης που σχετίζεται με κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο ή από τον κύκλο των συγγενών σας. Σήμερα, θα λάβετε κάποιες σημαντικές ή χρήσιμες πληροφορίες. Να περιμένετε μια πρόσκληση ή κάποια νέα που θα είναι σημαντικά για εσάς. Η Παρασκευή υποδεικνύει διαφορετικής φύσεως οικονομικές δεσμεύσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/07 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω την Παρασκευή θα έχετε περισσότερες συζητήσεις ή συναντήσεις με φίλους ή συγγενείς. Σήμερα θα κάνετε μια σημαντική συζήτηση που θα αφορά τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Θα συμβεί ένα ενδιαφέρον γεγονός που σχετίζεται με ένα μωρό, ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Θα έχετε αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις και θα σας δοθεί η ευκαιρία να τις φέρετε εις πέρας.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα εκπλαγείτε από τις πράξεις ή τις αποφάσεις ενός φίλου ή συγγενή. Την Παρασκευή, θα έχετε μια χαρά στο σπίτι σας αλλά θα βιώσετε επίσης και στιγμές ανησυχίας. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε πιο σοβαρά για την ερωτική σας ζωή σε σχέση με τις μελλοντικές σας πράξεις, αποφάσεις και άλλα.

Αστρολόγος προβλέψεις 06/07 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα έχετε κάποιες δεσμεύσεις με παιδιά. Θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή, να συζητήσετε κάποια σχέδια για το μέλλον και τα λοιπά. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια ενδιαφέρουσα, επιτυχημένη μέρα με την πιθανότητα ευχάριστων εκπλήξεων όλων των ειδών.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65