αστρολόγος προβλέψεις 07/07 Σάββατο

passion

αστρολόγος προβλέψεις 07/07 Σάββατο

Αστρολόγος Το Σάββατο, θα πρέπει να συμβιβαστείτε στη σχέση σας με έναν άνδρα. Δεν θα είναι εύκολο για εσάς λόγω του χαρακτήρα του, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη συναισθηματική και πνευματική σας προστασία, και δεν θα πρέπει να την αποκτήσετε ή να την επιβάλλετε με κάθε κόστος.

Κάποιο καινούργιο ραντεβού θα σας κάνει να αισθανθείτε ξεχωριστοί ή θα σας δώσει ελπίδες ότι κάτι καλό θα συμβεί στο μέλλον. Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τυχερή μέρα, αν και πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας ενέργειες, τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες μέρες.

Τα προβλήματα υγείας που θα προκύψουν σήμερα υποδεικνύουν μια διόρθωση στον τρόπο ζωής σας.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα επιβαρυνθείτε συναισθηματικά λόγω μιας αναπάντεχης σύγκρουσης με μια γυναίκα. Σήμερα να περιμένετε ένα σημαντικό και ευχάριστο γεγονός που θα έχει σχέση με κάποιον συγγενή ή φίλο σας. Οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων θα έχουν μια άμεση οικιακή ρύθμιση. Το Σάββατο θα προκύψει μια αγχωτική κατάσταση στην ερωτική σας ζωή, που δεν θα είναι απαραίτητα αρνητική.

αστρολόγος προβλέψεις 07/07 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, το Σάββατο θα είναι μια σημαντική μέραγιατί θα προετοιμαστείτε για συγκεκριμένα γεγονότα που θα πρέπει να συμβούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Στην ερωτική ή προσωπική σας ζωή στο σπίτι μπορεί να προκύψουν ενδιαφέροντα γεγονότα. Θα προκύψει μια σημαντική ή χρήσιμη συνάντηση, μια συγκέντρωση σε δημόσιο χώρο και άλλα. Θα είναι μια καλή μέρα για ένα ταξίδι, αλλά κυρίως μικρής απόστασης.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, έχετε μπροστά σας μια μέρα γεμάτη αντιθέσεις, κατά την οποία μπορεί να κερδίσετε αλλά ίσως και να χάσετε. Μην πιέζετε γεγονότα ή ανθρώπους. Μην προσπαθήσετε να ελέγξετε κανέναν ή τίποτα. Σήμερα πολλοί από εσάς θα κάνουν μια επισκευή ή αλλαγές στο σπίτι τους. Το Σάββατο, θα έχετε μια συνομιλία που θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα σχετικά με τη συμμετοχή σας σε κάποιο επερχόμενο γεγονός.

αστρολόγος προβλέψεις 07/07 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχετε διάφορες ανησυχίες σχετικά με κάποιο ταξίδι ή μια μεταφορά. Είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες δυνατές αντιπαραθέσεις και δυσάρεστες συγκρούσεις στην οικογένεια σας, που θα σας πονέσουν συναισθηματικά. Σήμερα, περισσότερο από όλα, προσέξτε τα λάθη, τους κακούς χειρισμούς ή τις ανακριβείς εκδηλώσεις στο σπίτι και στην οικογένειά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera