Αστρολόγος προβλέψεις 09/07 Δευτέρα

erwtikes-11314-zvdia-oneirokriths

Αστρολόγος προβλέψεις 09/07 Δευτέρα

Αστρολόγος Η Δευτέρα θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα κατά την οποία κάποια γεγονότα μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα, άλλα μπορεί να σας προβληματίσουν με την αβεβαιότητα σχετικά με την εμφάνιση και την εξέλιξή τους.

Είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις για αυτή την ημέρα, επειδή τα περισσότερα γεγονότα θα εξαρτηθούν από τα συναισθήματά σας ή τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας.

Το καλό είναι ότι αυτή η μέρα θα είναι παραγωγική και εποικοδομητική για σας, ανεξάρτητα από την ταχύτητα με την οποία θα συμβούν τα γεγονότα αυτά. Η μέρα υποδεικνύει μετρητά και μικρά απροσδόκητα κέρδη.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα ηρεμήσετε σε σχέση με ένα θέμα που αποτελεί τη βάση του άγχους σας για το μέλλον. Μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις συναισθηματικής φύσεως που θα σας δείξουν πού και σε τι κάνετε λάθος. Τη Δευτέρα, θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις ή εργασίες σχετικές με την οικογένεια.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/07 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έρθουν στο προσκήνιο δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που σχετίζονται με παιδιά ή συγγενείς. Τη Δευτέρα, πολλοί από εσάς θα χαρούν κάνοντας ψώνια. Η μέρα σήμερα θα σας ευχαριστήσει με κάποια νέα ή μια πρόσκληση σε συνάντηση από κάποιον συγγενή ή φίλο σας.

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, έχετε μπροστά σας μια επιτυχημένη μέρα που θα δώσει την ευκαιρία για επιτυχία σε πολλούς από σας. Σήμερα θα εκπλαγείτε από συναντήσεις ή επαφές με ανθρώπους που έχουν σοβαρά προβλήματα και που θέλουν να τα μοιραστούν μαζί σας. Τη Δευτέρα, αποφύγετε τις συγκρούσεις, την ένταση και τις υπερβολικές συναισθηματικές αντιδράσεις. Είναι πιθανό να σχεδιάσετε και να συζητήσετε μια αλλαγή που έχει σχέση με την οικογένειά σας ή το σπίτι σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/07 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων τη Δευτέρα, θα εκπλαγείτε από διάφορα γεγονότα στο χώρο εργασίας σας. Σήμερα, θα προκύψουν απροσδόκητες συναντήσεις, προτάσεις ή παρουσιάσεις. Θα είναι μια καλή ημέρα για να επιλύσετε τα οικιακά σας προβλήματα ή προβλήματα υλικής φύσεως. Οι άνδρες ηλικίας άνω των 35 ετών μπορούν να περιμένουν κάποια χρήματα ή καλά νέα σχετικά με χρήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88