αστρολόγος προβλέψεις 10/07 Τρίτη

zodia

αστρολόγος προβλέψεις 10/07 Τρίτη

Αστρολόγος Η Τρίτη θα είναι μια ημέρα κατά την οποία θα αναβιώσουν οι παλιές σας ιδέες, σχέδια ή φιλίες. Να έχετε θάρρος, να είστε ανεξάρτητοι και επίμονοι στις πράξεις και τις αποφάσεις σας.

Σήμερα δείτε με αισιοδοξία τα πράγματα που δεν έχετε ολοκληρώσει διότι ακόμη δεν είναι χαμένη υπόθεση. Θα εκτιμήσετε τους φίλους σας για τις ενέργειες και τα λόγια τους. Είναι καιρός για τους άλλους να σκεφτούν τη συμπεριφορά τους και τον τρόπο με τον οποίο σχετίζονται με τους άλλους, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας.

Τα καλά νέα που θα προκύψουν σήμερα θα προέλθουν από τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να βιώσετε μια ξεχωριστή εμπειρία, αλλά πρώτα απ’ όλαθα πρέπει να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για τον/την αγαπημένο/ησας.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη να περιμένετε τώρα γεγονότα που θα σας προκαλέσουν θετικά συναισθήματα. Αυτό με το οποίο θα ασχοληθείτε σήμερα θα σας φέρει επιτυχία τις επόμενες ημέρες. Την Τρίτη, ο γάμος και η οικογένειά σας θα πρέπει να είναι προτεραιότητα για εσάς. Είναι πιθανόν να συναντήσετε κάποιους συγγενείς ή να συμμετέχετε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Σήμερα επικοινωνήστε κυρίως με ανθρώπους που θα είναι σημαντικοί για εσάς τις επόμενες μέρες.

αστρολόγος προβλέψεις 10/07 Τρίτη

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω η Τρίτη θα προσφέρει ευνοϊκές ευκαιρίες για την εξέλιξη και την εκπλήρωση των καθημερινών σας καθηκόντων. Θα επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων στο σπίτι ή στην ιδιοκτησία σας. Η μέρα υποδεικνύει καλύτερες πωλήσεις ή κέρδη στη δουλειά σας. Σήμερα θα μάθετε κάποια νέα σχετικά με ένα γεγονός ή μια αλλαγή στην οικογένεια κάποιου συγγενή σας.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην οικογένεια και τους συγγενείς σας που βρίσκονται κοντά και μακριά. Την Τρίτη θα βιώσετε κάποιες απροσδόκητες ή απρόβλεπτες εξελίξεις. Μην βιαστείτε να βγάλετε αποφάσεις και να αντιδράσετε, αφού τα πάντα τώρα εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Θα έχετε μια ευνοϊκή ημέρα για ταξίδια, ανεξάρτητα από τον σκοπό για τον οποίο θα γίνουν.

αστρολόγος προβλέψεις 10/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα δεσμευτείτε κυρίως στην εργασία ή στην οικογένειά σας. Θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τις εργασίες που έχετε καθορίσει από πριν. Μερικοί από εσάς θα συζητήσουν διάφορες ιδέες σχετικές με την οικογενειακή επιχείρηση. Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές εμπειρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098