Αστρολόγος προβλέψεις 11/06 Δευτέρα

afroditi-ixtheis-zvdia-astrologia

Κοινοποίηση:

Αστρολόγος προβλέψεις 11/06 Δευτέρα

Αστρολόγος Τη Δευτέρα, πολλοί από εσάς θα ξεκινήσουν την εβδομάδα τους με κάποια στεναχώρια ή με κάποιο ζήτημα υγείας. Το καλό είναι ότι θα το βιώσετε στην αρχή της μέρας, και στη συνέχεια θα ηρεμήσετε και θα χαλαρώσετε.

Η σημερινή θα είναι μια σημαντική μέρα για οικογενειακές υποθέσεις, συναντήσεις, συγκεντρώσεις, δεσμεύσεις για την επίλυση προβλημάτων στο σπίτι και άλλα.

Η Δευτέρα θα φέρει τύχη και ευκαιρία σε πολλούς από εσάς, ειδικά στον έρωτα και στις καλές πράξεις που θα κάνετε σήμερα.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα έχετε μια συναισθηματική μέρα λόγω ενός ονείρου που σχετίζεται με ένα άτομο που έχει αποβιώσει ή με κάποια άλλα περίεργα όνειρα συναισθηματικής φύσεως. Σήμερα θα τείνετε να ακολουθείτε τις προθέσεις και τη διαίσθησή σας, αν και δεν θα μπορείτε να εξηγήσετε τις πράξεις σας. Θα είστε ευαίσθητοι και θα έχετε την τάση να κλαίτε εύκολα για μικροπράγματα. Η μέρα θα είναι απρόβλεπτη, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε κάθε περίπτωση.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/06 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα, θα λάβετε χρήματα από μακριά ή από μια άλλη πηγή (όχι μισθό). Τη Δευτέρα, ωστόσο, θα θυμώσετε με θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα ή με κάποιο οικονομικό έγγραφο. Σήμερα, να περιμένετε χαρούμενα νέα, πιθανότατα σχετικά με έναν συγγενή νεαρής ηλικίας ή με φίλους νεότερους από εσάς.

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου τη Δευτέρα, θα βιώσετε ευτυχισμένες στιγμές στην ερωτική σας ζωή. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε να βγαίνετε με ένα καινούργιο άτομο ή να βιώσετε μια απροσδόκητη γνωριμία. Τα σημερινά γεγονότα θα σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με ανθρώπους που ζουν σε διαφορετική τοποθεσία. Η μέρα υποδεικνύει χρόνο με φίλους ή διαδικτυακές συνομιλίες μαζί τους.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/06 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων τη Δευτέρα, θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους. Είναι πιθανόν να κάνετε κάποια σχέδια για μια συγκέντρωση σε κάποιο εστιατόριο ή στο σπίτι. Θα εκπλαγείτε από κάποια νέα ή κουτσομπολιά που θα μοιραστούν μαζί σας. Η Δευτέρα φέρνει μια έκπληξη που σχετίζεται με ένα ταξίδι ή με ένα άτομο από μακριά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia