Αστρολόγος προβλέψεις 11/07 Τετάρτη

zwdia-astrologos

Αστρολόγος προβλέψεις 11/07 Τετάρτη

Αστρολόγος Αυτή η Τετάρτη θα είναι από εκείνες τις ημέρες, που προκαλούν το πνεύμα και τη θέληση σας. Μη γίνεστε απαισιόδοξοι, αλλά αποφύγετε και την υπερβολική αισιοδοξία. Η σημερινή είναι μια ημέρα με καλά μελετημένες ενέργειες και λόγια.

Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα θα επιλυθούν κάποια άλλη ευνοϊκότερη στιγμή. Τώρα παρακολουθήστε τα όνειρά σας και τις περίεργες εμπειρίες που κάποιες φορές αποκαλούμε συμπτώσεις ή ατυχήματα.

Είναι πιθανά κάποια μικρά κέρδη αλλά σε γενικές γραμμές να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε την Τετάρτη στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, αποφύγετε πράξεις ή υποσχέσεις οικονομικού χαρακτήρα. Να είστε προσεκτικοί εάν η εργασία σας συνδέεται με χρήματα. Σήμερα θα νιώσετε αγχωμένοι λόγω κάποιων σημαντικών νέων που θα λάβετε ή λόγω κάποιου τηλεφωνήματος.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/07 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να επιλύσετε κάποια προβλήματα που σχετίζονται με τις φιλικές ή ερωτικές σας σχέσεις. Σήμερα θα είναι σημαντικό να βρείτε τον τρόπο να συμβιβαστείτε και θα μπορέσετε να επιτύχετε πολλά. Την Τετάρτη θα βιώσετε διάφορα γεγονότα που θα σχετίζονται με επισκέπτες, ταξίδια, αλλαγές και άλλα.

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα αναλάβετε διάφορα καθήκοντα που σχετίζονται με ένα παιδί ή με ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Την Τετάρτη, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στους συγγενείς σας που αισθάνονται μοναξιά ή που έχουν προσωπικά προβλήματα. Σήμερα, η σχέση σας με αυτούς θα είναι σημαντική για τη συναισθηματική ισορροπία της οικογένειάς σας. Την Τετάρτη, μπορεί να χάσετε ή να ξεχάσετε κάτι.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/07 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, την Τετάρτη θα συζητήσετε για τα προσωπικά προβλήματα μιας γυναίκας από τον κύκλο των φίλων ή των συγγενών σας. Αυτά που θα πει ή θα κάνει θα σας πληγώσουν συναισθηματικά ή θα σας απογοητεύσουν. Σήμερα θα λάβετε διάφορα δυσάρεστα νέα ή θα βιώσετε δυσάρεστα γεγονότα που σχετίζονται με ανθρώπους που γνωρίζετε. Μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις στην ερωτική σας ζωή ή να έχετε υπερβολικές προσδοκίες από τον/τη σύντροφό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098