Αστρολόγος προβλέψεις 12/06 Τρίτη

love flames

Αστρολόγος προβλέψεις 12/06 Τρίτη

Αστρολόγος Η Τρίτη θα είναι μια μέρα έντονης έντασης, και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αισθάνεστε πιεσμένοι χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για αυτό. Τα όνειρά σας θα είναι ανήσυχα και πολλοί από εσάς θα υποφέρετε από αϋπνίες.

Σήμερα θα έχετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση με φίλους για τους οποίους θα είναι σημαντικό να μοιραστούν μαζί σας τις εμπειρίες τους ή να πάρουν συμβουλές από εσάς.

Σήμερα θα έχετε την προσδοκία για κάποιο ταξίδι ή για μια συνάντηση με άτομα από άλλο μέρος και αυτά τα γεγονότα θα εξελιχθούν χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ή προβλήματα.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα, μπορείτε να περιμένετε καλά νέα. Την Τρίτη θα λάβετε κάποια χρήματα που δεν θα σας εκπλήξουν. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει κάποιο γεγονός που θα σας προκαλέσει μια θετική διάθεση τις επόμενες ημέρες.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/06 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα, να περιμένετε νέα που σχετίζονται με έναν συγγενή και θα αποτελέσουν αιτία για μια συζήτηση ή μια συγκέντρωση. Σήμερα πρόκειται να λάβετε σημαντικές πληροφορίες ή προτάσεις. Η Τρίτη θα είναι μια δύσκολη μέρα λόγω μεγαλύτερου φόρτου εργασίας και η υπομονή σας θα δοκιμαστεί με μικρά ή μεγαλύτερα εμπόδια ή δυσκολίες.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου η Τρίτη θα είναι μια πολύ απασχολημένη και δυναμική μέρα. Αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για συναντήσεις, επαφές και συνομιλίες με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Σήμερα θα χαρείτε με την επίλυση κάποιου προβλήματος ή με την αγορά κάποιου αντικειμένου για το σπίτι σας. Σε γενικές γραμμές, σήμερα μπορείτε να περιμένετε την εξέλιξη ενδιαφερόντων γεγονότων.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/06 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων την Τρίτη, πάνω απ ‘όλα, δεν θα είστε συναισθηματικά σταθεροί. Θα παρεξηγείτε ή θα υποπτεύεστε με ευκολία τα πάντα. Σήμερα, η σπατάλη χρόνου και ενέργειας δεν θα είναι υπέρ σας. Η ημέρα απαιτεί περισσότερη προσοχή για τους άνδρες σε περίπτωση που ταξιδέψουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75