Αστρολόγος προβλέψεις 12/07 Πέμπτη

zwdia

Αστρολόγος προβλέψεις 12/07 Πέμπτη

Αστρολόγος Την Πέμπτη, οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν ανησυχίες σχετικά με ορισμένους πραγματικούς ή εξωπραγματικούς φόβους για το μέλλον. Θα είναι τώρα ιδιαίτερα σημαντικό να δώσετε προσοχή στις προειδοποιήσεις που δίνει το σώμα σας και να προσέξετε την υγεία σας.

Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα είναι για διασκέδαση, ή τουρισμό και δεν θα διαρκέσουν πολύ. Δεν αναμένονται δραματικά γεγονότα σήμερα, αλλά προσέξτε τα λάθη που μπορεί να προκαλέσουν αποτυχία στα σχέδια σας.

Για τους άνδρες άνω των 35 ετών θα είναι μια μέρα σημαντικών αποφάσεων και δεσμεύσεων με φίλους ή συντρόφους.

zodia-zvdia-22

 

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Πέμπτη φέρνει περισσότερη ένταση ή διαμάχες. Σήμερα θα έχετε πρόβλημα κυρίως με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψουν διάφορα εμπόδια ή δυσκολίες. Οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων θα πρέπει να ελέγξουν καλύτερα τα συναισθήματά τους. Σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο δυσάρεστο χωρισμό ή μια απώλεια.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/07 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα οργανώσετε ή θα σχεδιάσετε ενέργειες οικονομικού χαρακτήρα. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για επαφές με ανθρώπους που ζουν μακριά. Σήμερα θα βιώσετε ένα γεγονός ή μια συνάντηση με έναν άνδρα. Θα είναι μια καλή μέρα για αγορές για το σπίτι σας και οικιακές εργασίες.

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, ενδέχεται να έχετε σήμερα μεγαλύτερα έξοδα. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές με ανθρώπους που δεν μπορούν να διαχειριστούν χρήματα. Σήμερα, θα εκπλαγείτε με την ανακάλυψη ενός μυστικού ή κάποιου γεγονότος που για κάποιο λόγο σας είχε διαφύγει. Σήμερα μπορεί να δημιουργήσετε μια απροσδόκητη γνωριμία ή να έχετε μια συνάντηση που έχει κανονίσει κάποιος άλλος για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/07 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε ελπίδες για μια βιαστική υπόσχεση που είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Οι περισσότερες από τις δεσμεύσεις σας σήμερα θα αφορούν παιδιά, νέους, εργασία με παιδιά και άλλα. Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για κάποιο ταξίδι λόγω κάποιου επαγγελματικού ζητήματος. Αποφύγετε τους ανθρώπους που έχουν κακή φήμη.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66