αστρολόγος προβλέψεις 13/03 Τρίτη

φιλια

Κοινοποίηση:

αστρολόγος προβλέψεις 13/03 Τρίτη

Την Τρίτη, οι συγγενείς και οι φίλοι σας θα σας απασχολήσουν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο σπίτι τους. Πιθανόν να χρειαστούν τη βοήθεια ή τη συμβουλή σας. Δυστυχώς, πολλοί από εσάς δεν θα μπορέσουν να τους βοηθήσουν.

Η μέρα σήμερα θα είναι ενδιαφέρουσα λόγω της εξέλιξης μια δικαστικής διαμάχης, λόγω ερωτικών και οικονομικών θεμάτων, ιδιαίτερα όταν θα παρθούν αποφάσεις για πράγματα που είναι σημαντικά για το μέλλον.

Σήμερα, πολλοί από εσάς θα καλωσορίσετε έναν επισκέπτη στο σπίτι σας , είτε έχετε ή όχι λόγο να το κάνετε. Την Τρίτη, θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις ή ανησυχίες με την κόρη ή την εγγονή σας.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα χαρείτε λόγω της προσοχής που θα σας δείξει μια γυναίκα. Μπορεί να σας κάνει μια σημαντική χάρη ή να σας κάνει μια προσφορά. Θα βιώσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες στην ερωτική σας ζωή ή στο γάμο σας. Είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο από μια άλλη τοποθεσία ή να δείτε μια υπάρχουσα σχέση σας να εξελίσσεται με ενδιαφέροντα τρόπο. Σήμερα θα συζητήσετε για σημαντικά οικονομικά θέματα ή θα λάβετε χρήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχετε πιο ρεαλιστικές προσδοκίες για τα πράγματα γύρω σας ή τουλάχιστον δεν θα κάνετε φιλόδοξα σχέδια. Μπορεί να μην είστε τόσο δραστήριοι ή να έχετε κάποια προβλήματα υγείας. Οι προσδοκίες σας σχετικά με τα ταξίδια ή με άτομα από άλλες τοποθεσίες θα έχουν απροσδόκητες εξελίξεις. Σήμερα, μια καινούργια γνωριμία θα έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, οι φίλοι σας από κοντά και μακριά θα σας δημιουργήσουν μια ευχάριστη διάθεση. Μπορεί να συναντηθείτε μαζί τους ή να έχετε μια διαδικτυακή επαφή. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για καινούργιες επαφές. Στη δουλειά σας να περιμένετε μια ήρεμη ή επιτυχημένη μέρα. Η Τρίτη φέρνει νέα, γεγονότα ή συνομιλίες για ένα παιδί ή για ένα άτομο νεαρής ηλικίας που βρίσκεται σε άλλη πόλη ή χώρα.

Οι περισσότεροι από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων την Τρίτη, θα απασχοληθείτε με βελτιώσεις ή επισκευές στο σπίτι σας, θα ασχοληθείτε με τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ή με αρχεία που αφορούν περιουσιακά στοιχεία (φόρους). Σήμερα, μπορεί να εκπλαγείτε από το πρόβλημα υγείας κάποιου φίλου ή συγγενή, τον οποίο θα επισκεφθείτε στο σπίτι ή στο νοσοκομείο. Σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις εντάσεις στο σπίτι σας, αφού κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες επιπλοκές στη σχέση σας.

zwdia-zodia-astrologia-65