αστρολόγος προβλέψεις 13/04 Παρασκευή

ζωδια-ερωτικο-σαββατοκυριακο-zwdia

αστρολόγος προβλέψεις 13/04 Παρασκευή

αστρολόγος Την Παρασκευή θα έχετε περίεργες συναντήσεις ή συμφωνίες με άγνωστους που θα αποτελέσουν αιτία για συζητήσεις στο σπίτι σας ή για άλλα σημαντικά γεγονότα.

Σήμερα, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια αναπάντεχη επισκευή κάποιου χαλασμένου αντικειμένου ή εξοπλισμού ή να κάνετε κάποιο άλλο έξοδο για το σπίτι σας. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια νέα για κάποιο αγόρι ή κάποιον άντρα που ζει σε άλλο σπίτι ή σε άλλο μέρος.

Οι άνδρες θα πραγματοποιήσουν κάποιο ταξίδι που θα τους προκαλέσει απογοήτευση ή κάποιου είδους μπλέξιμο.

zodia-zvdia-22

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, μπορεί να προκύψουν κάποια προβλήματα σήμερα που θα πάρουν μια δυσάρεστη τροπή. Προσπαθήστε να συμβιβαστείτε ή να βρείτε μια λύση από την αρχή. Σε κάποιες περιπτώσεις, τέτοιου είδους γεγονότα μπορεί να σας εξωθήσουν σε δραστικές αποφάσεις ή αλλαγές. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα σχετίζονται με κάποιο παιδί.

αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω την Παρασκευή θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές οικονομικής φύσεως. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στην οικογένεια σας, όπου θα υπάρχουν συζητήσεις για άσχετα θέματα. Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή οικονομικά για τις γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα προσπαθήστε να είστε επιπλέον προσεκτικοί με οικονομικά ζητήματα. Την Παρασκευή τα οικονομικά θέματα θα είναι ιδιαίτερα περίπλοκα ή απρόβλεπτα. Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να αναβάλλετε κάποια συνάντηση ή επίσκεψη. Η υγεία σας ή ηυγεία κάποιου αγαπημένου σας προσώπου θα είναι η αιτία για να σκεφτείτε διάφορες ενέργειες, να επισκεφτείτε ένα νοσοκομείο και τα λοιπά.

taro-oroskopio-54

αστρολόγος προβλέψεις

Η οικογένεια και η ερωτική ζωή όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων την Παρασκευή θα υποστεί εντάσεις, αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις. Σήμερα, μπορεί να λάβετε σημαντικά νέα για εσάς από κάποιο άλλο μέρος ή μια πρόσκληση, ένα ταξιδιωτικό έγγραφο. Την Παρασκευή, πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια απροσδόκητα χρήματα ή μια έξτρα επαγγελματική δέσμευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-zodia-astrologia-65