Αστρολόγος προβλέψεις 13/07 Παρασκευή

ζωδια-ωροσκοπος-2-zodia

Αστρολόγος προβλέψεις 13/07 Παρασκευή

Αστρολόγος Την Παρασκευή, θα πρέπει να ξεπεράσετε και να βρείτε μια λύση για προβλήματα, κυρίως στο χώρο εργασίας σας. Τώρα, πιθανότατα θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς στις σχέσεις σας με συναδέλφους ή πελάτες.

Η σημερινή δεν θα είναι σε καμία περίπτωση μια δύσκολη ή ταραγμένη ημέρα. Αντιθέτως! Σήμερα, θα είστε σε θέση να θέσετε τα θεμέλια για μια σπουδαία σταδιοδρομία ή σχέδια για το σπίτι και την οικογένεια σας.

Πολλοί από εσάς θα χαρούν για κάποια χρήματα. Κάποιο γεγονός που θα προκύψει με έναν άντρα θα δοκιμάσει τι σύστημα αξιών σας.

zodia-zvdia-22

 

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη την Παρασκευή, οι εκπλήξεις που θα προκύψουν θα είναι οποιασδήποτε φύσης. Αρχικά, δεν είστε ευχαριστημένοι με όλες, αλλά σίγουρα θα έχουν μια θετική επίδραση στη ζωή σας. Να περιμένετε νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με άτομα που ζουν κοντά ή μακριά.

Αστρολόγος προβλέψεις 13/07 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία για μια συνάντηση ή συγκέντρωση. Θα έχετε μια δέσμευση ή κάποιο τηλεφώνημα που σχετίζεται με συγγενείς. Σήμερα, θα είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε μια ενδιαφέρουσα ιδέα ή μια πρόταση πριν δώσετε την απάντησή σας ή πριν αποφασίσετε.

zwdia - love

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Παρασκευή θα προκύψουν νέες και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε να αντιδράσετε στη χειραγώγηση ή στις προσπάθειες ίντριγκας κάποιου. Σήμερα θα έχετε διάφορες ταξιδιωτικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με ανθρώπους από άλλους οικισμούς ή χώρες. Είναι πιθανή μια πρόσκληση για ένα επερχόμενο ταξίδι.

Αστρολόγος προβλέψεις 13/07 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Παρασκευή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα κατά την οποία θα εξελιχθούν απροσδόκητα κάποια σχέδια ή ιδέες σας. Σήμερα θα συναντήσετε ανθρώπους που έχετε να δείτε πολύ καιρό ή ανθρώπους που είδατε κάτω από ασυνήθιστες περιστάσεις. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας σχέσεις. Πάνω απ ‘όλα, προσέξτε για εξαπάτηση ή εσκεμμένο δόλο. Οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων θα πρέπει να αντιμετωπίσουν κάποιες συγκρούσεις στο σπίτι τους.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-543