Αστρολόγος προβλέψεις 14/04 Σάββατο

ζωδια-διακοπες-ερωτα

Αστρολόγος προβλέψεις 14/04 Σάββατο

Αστρολόγος Το Σάββατο έχετε συναντήσεις ή επαφές με μια γυναίκα με την οποία δεν ζείτε μαζί. Πιθανότατα θα συζητήσετε κοινές ενέργειες και σχέδια για την επόμενη εβδομάδα ή για το προσεχές μέλλον.

Σήμερα θα ταραχθείτε λόγω κάποιων νέων για ένα γνωστό σας πρόσωπο. Στο σπίτι, θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τα καθήκοντα και τα ραντεβού που έχετε προγραμματίσει από πριν.

Το μόνο δυσάρεστο γεγονός της μέρας μπορεί να έχει σχέση με κάποιον τραυματισμό ή ατύχημα, το οποίο θα αντιμετωπιστεί άμεσα.

zodia-zvdia-22

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα προκύψουν διάφορα γεγονότα που θα σχετίζονται με συγγενικά σας πρόσωπα. Πιθανόν να λάβετε κάποιο τηλεφώνημα ή να έχετε κάποιου άλλου είδους δέσμευσης μαζί τους. Σήμερα να περιμένετε νέα σχετικά με μια μελλοντική εγκυμοσύνη, τη γέννηση ενός παιδιού ή άλλα γεγονότα που σχετίζονται με κάποιο παιδί. Διάφορες εκπλήξεις περιμένουν τους άντρες των τριών αυτών ζωδίων.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα έχετε την αφορμή να χαρείτε ή να ικανοποιηθείτε σε σχέση με κάποια άτομα ή σχέδια. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια χαλαρή και ευχάριστη μέρα για εσάς. Ωστόσο, σήμερα, είναι πιθανόν να σας απασχολήσει κάποιος με τα δικά του προβλήματα και ανησυχίες.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα συμμετέχετε σε διάφορα γεγονότα και ενέργειες που σχετίζονται με συγγενείς. Θα έχετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες ή δεσμεύσεις με φίλους. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με συμφωνίες που αφορούν περιουσία ή ιδιοκτησία. Τα προβλήματα που θα σας απασχολήσουν στο σπίτι σας δεν θα προκύψουν σήμερα και δεν θα μπορέσετε να τα επιλύσετε σήμερα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα κάνετε μια σημαντική συζήτηση με κάποιον από τον συγγενικό σας κύκλο. Σε γενικές γραμμές, το Σάββατο θα έχετε περισσότερη δουλειά και υποχρεώσεις, που μάλλον θα εξελιχθούν όπως περιμένετε. Σήμερα θα πάρετε μια σημαντική απόφαση ή θα δώσετε μια σοβαρή υπόσχεση που θα πρέπει να εκπληρώσετε πάση θυσία. Πολλοί από εσάς θα προγραμματίσετε τις ενέργειες σας για τις προσεχείς εβδομάδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44