Αστρολόγος προβλέψεις 14/07 Σάββατο

νεα-σεληνη

Αστρολόγος προβλέψεις 14/07 Σάββατο

Αστρολόγος Το Σάββατο θα είναι μια τεταμένη, δυναμική ή περιπετειώδης μέρα. Οι ερωτικές σας εμπειρίες θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματικές τόσο θετικά όσο και με κίνδυνο να προκύψουν δυσάρεστες συγκρούσεις.

Σήμερα θα είστε πολύ εύθικτοι ή ευαίσθητοι. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στο κέντρο ενός σημαντικού γεγονότος.

Είναι πιθανόν εσείς ή οι καλεσμένοι σας να επισκεφθείτε διάφορες τοποθεσίες. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

zodia-zvdia-22

 

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα φέρνει ευχάριστα συναισθήματα. Να περιμένετε μια συνάντηση ή μια τηλεφωνική συνομιλία με ένα άτομο από άλλη τοποθεσία. Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς θα είστε σε θέση να περηφανευτείτε ότι ολοκληρώσατε κάποιο σημαντικό καθήκον. Σε προσωπικό επίπεδο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μάθετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι. Κάποιο συγκεκριμένο γεγονός θα συμβάλλει σε αυτό. Υπάρχει πιθανότητα σύγκρουσης με κάποιους γείτονες ή με άτομα με τα οποία δεν έχετε οικογενειακή σχέση.

Αστρολόγος προβλέψεις 14/07 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η μέρα δείχνει μια αλλαγή στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Θα λάβετε κάποια νέα από άλλη τοποθεσία που θα σας απογοητεύσουν. Σήμερα θα έχετε ανησυχίες για διάφορα ζητήματα υγείας. Το Σάββατο υποδεικνύει διάφορες συναισθηματικές εμπειρίες, φλερτ, περιπέτεια και άλλες ερωτικές υποθέσεις. Οι σχέσεις από απόσταση θα είναι πιο ενδιαφέρουσες και απρόβλεπτες.

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα σχετίζονται με έναν συγγενή. Πολλοί από εσάς σχεδιάζετε να καθαρίσετε το σπίτι σας από περιττά αντικείμενα ή εξοπλισμό το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να φροντίσετε κάποια θέματα που σχετίζονται με ακίνητα, γη και άλλα. Μην ανησυχείτε σήμερα περισσότερο για οποιοδήποτε πρόβλημα. Το Σάββατο ανοίγονται μπροστά σας καινούργια συναισθήματα και συγκινήσεις. Σήμερα μπορείτε να περιμένετε χρήματα από διάφορες πηγές.

Αστρολόγος προβλέψεις 14/07 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το Σάββατο θα χρειαστεί να εκτελέσετε επειγόντως κάποια καθήκοντα που σχετίζονται με χρήματα και την τακτοποίηση διαφόρων υποχρεώσεων και τα λοιπά. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα μπορεί να προέρχονται από κάποιο άτομο από άλλη πόλη. Σήμερα ένα παιδί ή κάποιο νεαρό άτομο από την οικογένειά σας θα βοηθηθεί από την τύχη σε μια σημαντική στιγμή. Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα θα σηματοδοτήσουν τα γεγονότα του αύριο.

Διαβαστε στο Νεα Σελήνη Εκλειψη 13/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia