Αστρολόγος προβλέψεις 15/04 Κυριακή

ζωδια-zwdia

Αστρολόγος προβλέψεις 15/04 Κυριακή

Αστρολόγος Την Κυριακή θα είστε πολύ δραστήριοι και φιλόδοξοι. Σήμερα θα ολοκληρώσετε ορισμένες υποχρεώσεις προκειμένου να επωφεληθείτε από μια νέα ευκαιρία ή προσφορά.

Η σύγκρουση με ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας στην οικογένειά σας θα δημιουργήσει ένταση για μικρό χρονικό διάστημα. Μη μεγαλοποιήσετε τη διαφωνία, επειδή όλοι θεωρούν ότι έχουν δίκιο από την πλευρά τους. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα ανάμεσα σε μητέρες και γιους και η εξέλιξή τους θα εξαρτηθεί από την προσωπική σας εξέλιξη.

Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα αντιμετωπίσουν ένα μικρό πρόβλημα υγείας, που τους δίνει ένα μήνυμα που δεν πρέπει να αγνοήσουν.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα να περιμένετε μια νέα εξέλιξη στα σχέδια σας. Την Κυριακή θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις που θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερες εντάσεις. Ο έρωτας δεν θα σας εκπλήξει με απροσδόκητα γεγονότα και εμπειρίες. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα έχετε την τάση να επιστρέψετε σε αναμνήσεις του παρελθόντος ή σε προηγούμενες ερωτικές εμπειρίες. Φυσικά, μπορεί να υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος για αυτό.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε χρήσιμες επαφές με μια γυναίκα που μένει σε άλλο μέρος. Την Κυριακή προσέξτε τη σχέση σας με ανθρώπους που δίνουν εύκολα υποσχέσεις ή προσφέρουν τη βοήθεια τους χωρίς να είναι έτοιμοι. Θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια για τους άνδρες των τριών αυτών ζωδίων.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα, θα ξοδέψετε αναπάντεχα χρήματα. Την Κυριακή, να περιμένετε νέα, συζητήσεις ή e-mails από κάποιον που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Οι συγκεντρώσεις θα αποτελέσουν ένα ευχάριστο γεγονός σήμερα, αλλά θα βιώσετε και στιγμές θλίψης εξαιτίας μιας συζήτησης για άτομα που έχουν αποβιώσει.

Αστρολόγος προβλέψεις

Οι επαφές και οι φιλίες όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, μπορεί να έχουν μια απροσδόκητη εξέλιξη ή μπορεί να βιώσετε μαζί τους κάποια απροσδόκητα γεγονότα. Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα δυναμική και συναισθηματική, με ωραίες αλλά δύσκολες στιγμές. Την Κυριακή καλό θα ήταν να μην αγνοήσετε τα όνειρα και τα προαισθήματά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot