Αστρολόγος προβλέψεις 16/04 Δευτέρα

ζωδια-προβλεψεις-zwdia-ζωδια

Αστρολόγος προβλέψεις 16/04 Δευτέρα

Αστρολόγος Τη Δευτέρα, η προσοχή σας θα πρέπει να επικεντρωθεί στη δουλειά σας και στα καθήκοντα, που έχετε αναλάβει για την ερχόμενη εβδομάδα. Η μέρα φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις για μια γυναίκα με την οποία έχετε ή είχατε μια κοινή επαγγελματική ή φιλική σχέση.

Σήμερα η επικοινωνία σας θα είναι περίπλοκη ή θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες με τους υπαλλήλους ενός κρατικού ή τραπεζικού ιδρύματος. Θα προκύψουν ευχάριστες εκπλήξεις, που σχετίζονται με παλιές και καινούργιες γνωριμίες με άτομα από κοντά και μακριά.

Τα οικιακά προβλήματα στο σπίτι σας θα σας εκπλήξουν δυσάρεστα, αλλά θα βρείτε μια γρήγορη λύση.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να περιμένετε μια ενδιαφέρουσα μέρα που σχετίζεται με παιδιά ή άλλους συγγενείς νεαρής ηλικίας. Οι επαφές σας μαζί τους θα σας δώσουν θετικά συναισθήματα και εμπειρίες. Τη Δευτέρα, μην εμβαθύνετε τη σχέση σας με ανθρώπους ή πράγματα που δεν σας αρέσουν. Σήμερα, πολλές από τις ενέργειες, τις συζητήσεις ή τις συναντήσεις σας θα σχετίζονται με τον έρωτα ή με τα συναισθήματα που βιώνετε αυτή τη στιγμή.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, αποφύγετε σήμερα να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις. Τις επόμενες ημέρες θα προκύψουν κάποια γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να τις αλλάξετε. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα έχετε χρόνο για να οργανώσετε επερχόμενες οικογενειακές συγκεντρώσεις λόγω διαφόρων περιστάσεων.

taro-zodia-76

Σήμερα η προσοχή όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου θα επικεντρωθεί σε διάφορες επερχόμενες βελτιώσεις ή αλλαγές στο σπίτι σας. Τη Δευτέρα μπορεί να αγοράσετε κάτι καινούργιο για το σπίτι σας. Η σημερινή μέρα δεν είναι η πιο ευνοϊκή για ένα ταξίδι. Εάν είναι απαραίτητο να γίνει, να είστε προσεκτικοί και να είστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε κατάσταση. Η Δευτέρα φέρνει ερωτικές και συναισθηματικές εμπειρίες.

zodia-astra-tarot

Αστρολόγος προβλέψεις 16/04 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα θα σας υποδείξουν τις παραλείψεις ή τα λάθη σας. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να τα διορθώσετε σήμερα, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε χωρίς να επιβαρύνεστε με δυσάρεστα συναισθήματα. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σχετίζονται με φίλους και γνωστούς από κοντά και μακριά. Να περιμένετε ενδιαφέροντα ή απροσδόκητα νέα σχετικά με μια μελλοντική εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75