αστρολόγος προβλέψεις 16/07 Δευτέρα

ζωδιο-του-κριου-ζωδια-zvdia-zwdia-ερωτοσκοπιο

αστρολόγος προβλέψεις 16/07 Δευτέρα

Αστρολόγος Τη Δευτέρα θα πρέπει να δεσμευτείτε περισσότερο σε ενέργειες που αφορούν κάποιον άντρα στην οικογένεια σας. Πιθανόν να υπάρξει κάποια επίσκεψη σε κάποιο κρατικό θεσμό, ένα νοσοκομείο ή κάποιο άλλο σημαντικό μέρος.

Οι φίλοι σας θα σας προτείνουν μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση, αλλά θα είστε απασχολημένοι με πολλά πράγματα και καθήκοντα και είναι σχεδόν αδύνατον να αποδεχτείτε την πρόσκλησή τους.

Σήμερα θα λάβετε γνώση για τα γεγονότα στη ζωή κάποιου γνωστού σας. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοική για να επισκεφτείτε κάποιο θρησκευτικό ναό, ιερούς τόπους ή να προσευχηθείτε μόνοι.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα είστε χαρούμενοι σήμερα σχετικά με κάποιο κέρδος ή μια επιτυχία οικονομικής φύσεως. Θα είναι μια καλή μέρα για να επιλύσετε προβλήματα ιδιοκτησίας. Σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε μια συζήτηση ή να έρθετε σε συμφωνία για κάτι που είναι σημαντικό για εσάς στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Τη Δευτέρα, θα σας δοθεί η ευκαιρία για να χαρείτε για κάτι ή θα ικανοποιηθείτε με κάτι.

αστρολόγος προβλέψεις 16/07 Δευτέρα

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω η Δευτέρα θα φέρει ενδιαφέρουσες εμπειρίες στο περιβάλλον εργασίας σας. Είναι πιθανόν να επισκεφθείτε έναν κρατικό θεσμό, μια τράπεζα, ένα δικαστικό ίδρυμα και τα λοιπά. Σήμερα, θα βιώσετε μια σημαντική αλλαγή ή κάποιο σημαντικό γεγονός. Μπορεί να είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία αλλά παράλληλα μπορεί και να σας επιβαρύνει συναισθηματικά. Θα είναι μια καλή μέρα για να προγραμματίσετε ή να οργανώσετε ένα επερχόμενο ταξίδι.

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόουσήμερα, μην ανησυχείτε τον εαυτό σας με κάποια ειδική οικονομική επιτυχία ή μεταφορές χρημάτων. Μερικοί από εσάς θα εκπλαγούν από κάποια νέα για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Σήμερα, θα χρειαστεί να αναβάλλετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση.

αστρολόγος προβλέψεις 16/07 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα βιάζεστε να φέρετε εις πέρας κάποια καθήκοντα για τα οποία δεν είχατε πριν το χρόνο ή τα χρήματα. Μια σύγκρουση με κάποιον από τους συγγενείς σας μπορεί να μετατραπεί σε μια πολύ δυσάρεστη σκηνή, οπότε καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί και να κρατάτε τα συναισθήματα και τον θυμό σας υπό έλεγχο. Η μέρα φέρνει ενδιαφέρουσες συναντήσεις και νέες γνωριμίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-543