Αστρολογος προβλεψεις 16/11 Πέμπτη

zwdia-ζωδια-ραντεβου-ερωτας-ερωτοσκοπιο

Κοινοποίηση:

Αστρολογος προβλεψεις 16/11 Πέμπτη

Την Πέμπτη, θα επικεντρωθείτε στην επίλυση συγκρούσεων, διαφωνιών ή παρανοήσεων στην οικογένειά σας και στο σπίτι σας. Τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με την ενέργεια που θα χρησιμοποιείτε.

Για μερικούς από εσάς, συνεχίζεται μια τάση για άγχος και ανησυχία που σχετίζονται με μια εγκυμοσύνη, ένα παιδί ή κάποιο νεαρό άτομο στον οικογενειακό σας κύκλο.

 

Οι εκπλήξεις για τις γυναίκες θα σχετίζονται με κάποιο πρόβλημα υγείας ή κάποιο μπέρδεμα στα σχέδια τους για την Πέμπτη. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε επιτυχίες, να βρείτε νέους πελάτες ή νέες αγορές.

zodia-zvdia-22

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, μπορεί να εκπλαγείτε από κάποια νέα ή μια συζήτηση με ένα άτομο από την οικογένεια σας ή να προκληθείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Σε γενικές γραμμές, θα έχετε μια ωραία μέρα, ειδικά αν μπορέσετε να εναρμονίσετε τη σχέση σας με τα άτομα από την οικογένεια σας και με τους γείτονες σας.

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα, μπορείνα επιβαρυνθείτε συναισθηματικά με ερωτικά ή οικογενειακά προβλήματα. Κάποιοι από εσάς θα έχετε εμπειρίες που θα σχετίζονται μεέναν περασμένο ή χωρίς ανταπόκριση έρωτα.

Θα είναι μια καλή μέρα για συνομιλίες ή δεσμεύσεις στο σπίτι και στην οικογένεια που θα σχετίζονται με τα χρήματα. Είναι πιθανό να έχετε κάποιο κέρδος ή εισόδημα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα, θα σκεφτείτε και θα αποφασίσετε σχετικά με κάποιο ακίνητο ή κάποιου είδους περιουσία. Θα υπάρξουν διάφορα γεγονότα που θα είναι σημαντικά για τα σχέδιά σας μέχρι το τέλος του έτους. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας με ασήμαντα πράγματα σήμερα.

 

taro-zodia-76

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων θα είστε ευερέθιστοι, απρόθυμοι να μιλήσετε για ασήμαντα πράγματα. Ο πιο πιθανός λόγος για αυτά τα αρνητικά συναισθήματα είναι οικονομικής φύσεως.

Ο,τιδήποτε είναι αυτό το οποίο σας φέρνει σε δύσκολη θέση σήμερα, το να το σκέπτεστε θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας, να δημιουργήσετε μια νέα εμπειρία ζωής και να προχωρήσετε με τόλμη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera