Αστρολόγος προβλέψεις 18/06 Δευτέρα

alternativa

Αστρολόγος προβλέψεις 18/06 Δευτέρα

Αστρολόγος Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με δεσμεύσεις που σχετίζονται με προβλήματα στο νοικοκυριό σας ή με θέματα ιδιοκτησίας. Σε γενικές γραμμές, θα εξελιχθούν καθ ‘όλη σχεδόν τη διάρκεια της εβδομάδας.

Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για να τακτοποιήσετε το σπίτι σας, να φροντίσετε ή να επιλύσετε ζητήματα που σχετίζονται με την ιδιοκτησία σας. Οι οικονομικές υποθέσεις σας θα είναι επίσης σε θέση να εξελιχθούν προς την κατεύθυνση που αναμένετε.

Η μέρα υποδεικνύει περισσότερες επαφές με ανθρώπους από το εξωτερικό ή με αλλοδαπούς στη χώρα που ζείτε.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα έχετε μια τηλεφωνική συνομιλία ή μια συνάντηση με φίλους ή συγγενείς. Μην περάσετε σήμερα όλη σας τη μέρα μέσα στο σπίτι. Τη Δευτέρα, μπορεί να συμμετάσχετε σε μια γιορτή ενός συγγενή ή φίλου. Σήμερα θα είναι σημαντικό να λάβετε μια απάντηση σε μία από τις προτάσεις σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/06 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω η Δευτέρα, θα είναι μια δύσκολη και απρόβλεπτη μέρα, καθώς θα προκύψουν διάφορα γεγονότα που δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά σας. Σήμερα καλό θα ήταν να φροντίσετε τη σωματική σας υγεία. Θα φανείτε τυχεροί σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, η οποία θα έχει μεγάλη σημασία για τα μελλοντικά σας σχέδια. Πολλοί από εσάς θα λάβουν νέα ή θα βιώσουν κάποιο γεγονός που σχετίζεται με τη μητρότητα.

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου τη Δευτέρα, θα προκύψουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις που περιλαμβάνουν μια φιλική σας σχέση. Σήμερα πολλοί από εσάς θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών τους με καινούργια άτομα. Να περιμένετε σημαντικά νέα από κοντά ή μακριά από κάποιον γνωστό σας. Σήμερα θα εκπλαγείτε από ένα τηλεφώνημα ή ένα γράμμα / e-mail.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/06 Δευτέρα

Οι περισσότεροι από εσάς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα είστε απασχολημένοι με την προετοιμασία ή το σχεδιασμό ενός ταξιδιού. Θα έχετε δεσμεύσεις με ανθρώπους από μακριά. Σήμερα θα χαρείτε με διάφορες ειδήσεις ή αποκτήματα που θα λάβετε από διάφορα μέρη. Τη Δευτέρα, αποφύγετε να στενοχωρηθείτε ή να ανησυχήσετε επειδή μπορεί να αποτύχετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν αυτήν την εβδομάδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098