αστρολόγος προβλέψεις 18/07 Τετάρτη

αστρολόγος προβλέψεις 18/07 Τετάρτη

Αστρολόγος Την Τετάρτη μη φοβηθείτε τους χωρισμούς που μπορεί να βιώσετε σήμερα. Με ό,τι και αν σχετίζονται θα ανοίξουν χώρο για να έρθουν καινούργια και καλύτερα πράγματα στη ζωή σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ένα ταξίδι.

Αυτή η ευνοική επιρροή συμπεριλαμβάνει επίσης τις επαφές σας με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια των Ιχθύων, του Σκορπιού και του Καρκίνου και ζουν μακριά από εσάς. Να είστε προσεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις, μη χρησιμοποιείτε κόλπα και μην ανεχτείτε τέτοια (ακόμη και αν δεν έχουν εσάς ως στόχο).

Σήμερα, πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να πάρουν μια απόφαση που θα αφορά περιουσιακά στοιχεία ή προσωπικά αντικείμενα.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα, θα είστε σε θέση να περιμένετε κάποια χρήματα ή μια ευνοική εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Την Τετάρτη θα βιώσετε ένα ενδιαφέρον γεγονός για το οποίο θα θυμάστε τη σημερινή μέρα.

Είναι πιθανόν να προκύψουν οικογενειακές συζητήσεις, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις, κάποιες από τις οποίες θα σχετίζονται με τις μελλοντικές σας πράξεις. Θα πάρετε μια σημαντική απόφαση ή θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου.

zwdia-zodia-astrologia-65

αστρολόγος προβλέψεις 18/07 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με κάποιο δυσάρεστο άτομο που έχει αρνητική συμπεριφορά απέναντί σας.

Για πολλούς από εσάς η Τετάρτη θα φέρει θλίψη, που θα σχετίζεται κυρίως με κάποιο γεγονός από το παρελθόν, κάποιο λάθος ή παράλειψη.

Στο τέλος της σημερινής μέρας, θα έχετε μια σημαντική συζήτηση ή θα λάβετε σημαντικά νέα. Αυτά μπορεί να σχετίζονται με κάποιο σημαντικό γεγονός που αφορά ένα παιδί.

zwdia-fotia

Οι κυριότερες δεσμεύσεις όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα, θα σχετίζονται με άτομα και γεγονότα έξω από το σπίτι σας.

Θα προκύψει μια αναπάντεχη συνάντηση ή θα λάβετε μια πρόσκληση την οποία δύσκολα θα μπορέσετε να αρνηθείτε. Σήμερα θα χαρείτε από κάποιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή από μια τηλεφωνική συζήτηση με κάποιο άτομο που ζει ή εργάζεται σε άλλη πόλη ή χώρα.

Οι άντρες νεαρής ηλικίας θα είναι σε θέση να χαρούν για κάποια χρήματα ή λόγω κάποιου οικονομικού εγγράφου.

αστρολόγος προβλέψεις 18/07 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα, θα ταλαντεύεστε ανάμεσα σε διάφορες επιθυμίες και διαθέσεις. Θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε σε μια συγκεκριμένη δέσμευση. Η ερωτική σας ζωή θα εξαρτηθεί από τη διάθεσή σας. Δεν αναμένονται κρίσεις στην ερωτική σας σχέση, αλλά καλό θα ήταν να σέβεστε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα θα αποτελέσουν το λόγο κάποιων προβλημάτων υγείας στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098