Αστρολόγος προβλέψεις 20/04 Παρασκευή

ζωδια-προβλεψεις

Αστρολόγος προβλέψεις 20/04 Παρασκευή

Αστρολόγος Την Παρασκευή, θα σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τα σχέδια και τις ενέργειές σας σχετικά με τα ζητήματα του σπιτιού σας. Είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποιες αλλαγές, αλλά δεν θα προβείτε σε καμία κίνηση μέχρι να σιγουρευτείτε ότι θα είναι προς το καλύτερο.

Σήμερα θα λάβετε διάφορα νέα ή πληροφορίες που αφορούν παιδιά ή άτομα νεαρής ηλικίας. Ενδέχεται να προκύψει κάποιο πρόβλημα τεχνικής φύσεως στο σπίτι, στο χώρο εργασίας ή στο αυτοκίνητο σας.

Οι άνδρες νεαρής ηλικίας θα βιώσουν ένα γεγονός που θα βελτιώσει τη διάθεσή τους.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, την Παρασκευή πιθανότατα θα έχετεεπαφές με ανθρώπους που ζουν μακριά από σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε μια δύσκολη ή απρόβλεπτη ημέρα που θα σας δημιουργήσει στιγμές σύγχυσης και άγχους. Σήμερα να περιμένετε ότι θα εισπράξετε κάποια χρήματα. Καλό θα ήταν να βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από την αγενή και δυσάρεστη συμπεριφορά ενός ατόμου που γνωρίζετε. Να είστε προσεκτικοί σε κάθε προσπάθεια που θα κάνει για να σας προκαλέσει να κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν. Η μέρα θα είναι δύσκολη για εσάς, ως επί το πλείστον συναισθηματικά. Σήμερα, θα πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων και όχι να την προκαλέσετε. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από προβλήματα ή δυσάρεστους ανθρώπους.

zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Παρασκευή να περιμένετε την εξέλιξη σημαντικών γεγονότων ή ειδήσεων. Η σημερινή θα είναι μια περίπλοκη μέρα για ταξίδια. Σήμερα, ενδέχεται να λάβετε δυσάρεστα νέα από κάποιο άλλο μέρος. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην αντιδράσετε βιαστικά ή συναισθηματικά σε οποιαδήποτε πληροφορία λάβετε. Η μέρα φέρνει καλά αποτελέσματα σε ό,τι σχετίζεται με χρήματα ή εργασίες με χρήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα να περιμένετε ενδιαφέρουσες και επωφελείς επαφές με άτομα από κοντά και μακριά. Μπορεί να λάβετε μια σημαντική ή ενδιαφέρουσα προσφορά, πρόσκληση και άλλα. Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με ανθρώπους από τον φιλικό σας κύκλο.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ανοιξη  2018  τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia