αστρολόγος προβλέψεις 20/07 Παρασκευή

zwdia-potential

αστρολόγος προβλέψεις 20/07 Παρασκευή

Αστρολόγος Την Παρασκευή, οι περισσότερες από τις οικονομικές σας υποθέσεις και δεσμεύσεις θα έχουν κάποια σχέση με έναν άντρα: καποιον συγγενή, έναν εργαζόμενο από το γραφείο σας, έναν εκπρόσωπο κάποιου θεσμού.

Η μέρα σας θα είναι πολύ γεμάτη, και αυτό μπορεί να προκαλέσει μπελάδες που δεν θέλετε ή κάποια αδιαθεσία. Τώρα, καλό θα ήταν να προσέξετε τις πράξεις και τις αποφάσεις κάποιου άντρα που θα έχει κάποια επιρροή στην προσωπική ή στην επαγγελματική σας ζωή.

Την Παρασκευή, οι συναντήσεις και οι συγκεντρώσεις που θα προκύψουν θα έχουν μια αόριστη εξέλιξη λόγω κάποιων συγκρούσεων ή διαφωνιών που θα εξελιχθούν κατά τη διάρκεια της μέρας.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη καλό θα ήταν να ξεκουραστείτε λίγο περισσότερο. Μην επιβαρυνθείτε με πολλές ευθύνες ή υποχρεώσεις. Θα λάβετε κάποια νέα σχετικά με την υγεία κάποιου γνωστού ή σχετικά με κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα. Την Παρασκευή, θα είναι καλή στιγμή για συναντήσεις ή επαφές με φίλους. Αξιοποιήστε τη μέρα αυτή για να κάνετε διαδικτυακές επαφές ή να ανταλλάξετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

αστρολόγος προβλέψεις 20/07 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα έχετε κάποιο λόγο για να χαρείτε ή θα λάβετε νέα για μια επαγγελματική επιτυχία. Σήμερα, θα προκύψουν ενδιαφέροντα γεγονότα που θα σχετίζονται με τους συγγενείς σας. Καλό θα ήταν σήμερα να προσέξετε σε σχέση με κάποιο οικονομικό σας σχέδιο, να μην πάρετε κάποιο δάνειο ή να βάλετε κάποια υποθήκη. Η σημερινή μέρα ευνοεί τα ταξίδια.

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα επηρεαστείτε από κάποιες μη ευνοικές δυνάμεις που θα προκαλέσουν την εμβάθυνση προβλημάτων που έχουν ήδη προκύψει. Σήμερα, μπορεί να κάνετε μια συζήτηση ή να έχετε μία δέσμευση που θα σας αποφέρει ένα επιπλέον εισόδημα. Η μέρα σήμερα φέρνει ευχάριστες εμπειρίες στην ερωτική σας ζωή.

αστρολόγος προβλέψεις 20/07 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζωδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων καλό θα ήταν την Παρασκευή να αποφύγετε να εμπλακείτε σε διαφωνίες και συγκρούσεις. Αν επικεντρωθείτε στην εξέλιξή τους θα χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία. Σήμερα, ενδέχεται να αναβάλλετε κάποιες από τις επαγγελματικές σας δεσμέυσεις για διάφορους λόγους. Πιθανόν να προκύψει κάποιο πρόβλημα στην οικογένεια σας, που θα είναι οικιακού ή ιδιοκτησιακού χαρακτήρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera