αστρολόγος προβλέψεις 21/03 Τετάρτη

ζωδιο

αστρολόγος προβλέψεις 21/03 Τετάρτη

Την Τετάρτη, τα κύρια οικιακά σας καθήκοντα θα σχετίζονται με οικονομικά έξοδα, πληρωμές λογαριασμών ή χρεών, διευθέτηση οικονομικών σχέσεων με συγγενείς ή άλλα άτομα.

Στην ερωτική σας ζωή, η σημερινή μέρα πιθανόν να προκαλέσει στιγμές μεγάλης έντασης ή ανησυχίας, αλλά θα αφορά μόνο μια παλιά ή τελειωμένη σχέση. Σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε το σπίτι και το περιβάλλον εργασίας σας με κάποιες μετακομίσεις ή καινοτομίες.

Οι άνδρες άνω των 35 ετών θαείναι θυμωμένοι λόγω κάποιων νέων ή ενός εγγράφου.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα λάβετε χρήματα από την εργασία σας, από κάποιο ίδρυμα ή θα έχετε καλύτερα κέρδη, πωλήσεις και άλλα. Τώρα θα πρέπει να φροντίσετε για την υγεία ενός ατόμου στο σπίτι σας ή ενός συγγενή σας. Η σημερινή μέρα θα είναι συναρπαστική, γεμάτη με ερωτικές εμπειρίες ή ιδιαίτερες στιγμές με τον/την σύντροφό σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η σημερινή μέρα προμηνύεται γεμάτη με προβλήματα στο σπίτι σας, κάποια τεχνικά θέματα και τα λοιπά. Η σημερινή μέρα θα είναι περίπλοκη και απρόβλεπτη επειδή θα απαιτήσει από σας να έχετε μεγαλύτερη συγκέντρωση ή μια φιλοσοφική διάθεση για να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα της ζωής. Αν καταφέρετε να παραμείνετε θετικοί, θα σας δοθεί η ευκαιρία να χαρείτε για κάτι.

taro-zodia-76

αστρολόγος προβλέψεις 21/03 Τετάρτη

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Τετάρτη θα δυσκολευτείτε να εργαστείτε με γυναίκες. Θα έχετε επίσης δυσκολία στις συναντήσεις σας με άτομα, που είναι συγγενείς, φίλοι, συνάδερφοι, πελάτες και τα λοιπά. Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Κάποιο σημαντικό γεγονός στην οικογένεια κάποιων φίλων σας μπορεί να αποτελέσει λόγο μιας πρόσκλησης σε πάρτι.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε να βασιστείτε σε άλλους για να εκπληρώσετε σημαντικά σχέδια. Οργανωθείτε ούτως ώστε να μην εξαρτάστε από κανέναν. Σήμερα, θα είστε σε θέση να κάνετε ένα ταξίδι που αναβάλλατε πριν από λίγο καιρό ή να αναλάβετε μια μακρινή δέσμευση. Σε γενικές γραμμές, θα είναι μια καλή και επιτυχημένη μέρα με ποικίλες ευκαιρίες για πρόοδο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65