αστρολόγος προβλέψεις 21/07 Σάββατο

αστρολογια

αστρολόγος προβλέψεις 21/07 Σάββατο

Αστρολόγος Το Σάββατο θα εξετάσετε όλες τις πιθανές δεσμεύσεις που μπορείτε να φέρετε εις πέρας σήμερα. Υπάρχει πιθανότητα για πολλούς από εσάς να συναντηθούν με συγγενείς από κοντά και μακριά.

Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις, εφ’όσον βέβαια έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Να περιμένετε ότι θα προκύψουν κάποιες καλές ιδέες που θαέχουν σχέση με χρήματα.

Σήμερα, μπορεί να προκύψουν ανησυχίες ή προβλήματα υγείας σε άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου. Το καλό είναι ότι δε θα διαρκέσουν για πολύ.

zodia-zvdia-22

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, το Σάββατο υποδεικνύει νέες επαφές ή νέους γνωστούς, που θα αποκτήσουν κάποιο νόημα και σκοπό στη ζωή σας. Σήμερα προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη την ερωτική σας ζωή ή τις οικογενειακές σας σχέσεις. Είναι πιθανές κάποιες σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις. Αν περιμένετε κάτι δυσάρεστο να συμβεί σήμερα, θα συμβεί.

αστρολόγος προβλέψεις 21/07 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, το Σάββατο μπορεί να φέρει ερωτικά συναισθήματα ή συναισθηματικές παρεξηγήσεις. Η μέρα στο σύνολό της υπόσχεται ενδιαφέροντα νέα ή γεγονότα για σημαντικά σε εσάς θέματα. Σήμερα, να περιμένετε μια σημαντική συζήτηση ή συνάντηση. Σήμερα, οι στενοχώριες και οι ανησυχίες σας μπορεί να φαίνονται μεγαλύτερες από ότι είναι στην πραγματικότητα.

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα ασχοληθείτε με κάποια γράμματα, συζητήσεις ή διαδικτυακές συναντήσεις με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα ή με τα οποία έχετε οικογενειακές σχέσεις. Είναι πιθανόν να ταξιδέψετε για μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση λόγω μιας χαρούμενης περίστασης. Η σημερινή θα είναι μια σημαντική μέρα για την ανάπτυξη των οικογενειακών σας σχέσεων. Σήμερα, κάποια νέα που σχετίζονται με κάποιον άντρα θα αποτελέσουν τον λόγο για αναπάντεχα συναισθήματα.

αστρολόγος προβλέψεις 21/07 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα τίποτα δεν θα είναι τόσο κακό όσο νομίσατε αρχικά. Σήμερα, οπωσδήποτε θα συμβεί κάτι στο σπίτι σας που θα σας χαροποιήσει. Το Σάββατο, μπορεί να χαρείτε με τα νέα ενός κοριτσιού ή μιας γυναίκας νεαρής ηλικίας. Σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε τους τολμηρούς και τους χειριστικούς ανθρώπους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera