Αστρολόγος προβλέψεις 23/04 Δευτέρα

xwrismos

Αστρολόγος προβλέψεις 23/04 Δευτέρα

Αστρολόγος Η Δευτέρα, θα είναι μια σχεδόν τέλεια ημέρα για να αξιολογήσετε σωστά τις προτεραιότητες και τις απόψεις σας.

Διάφορα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε στο μυαλό σας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των καταστάσεων και των ανθρώπων. Οι σχέσεις σας με τους άνδρες σήμερα θα είναι σημαντικές, αλλά δεν θα πρέπει να οδηγήσουν σε αναγκαστική βούληση ή άλλου είδους πιέσεις.

Οι εκπλήξεις που θα βιώσετε σήμερα θα είναι ενδιαφέρουσες επειδή θα ανοίξουν τις πόρτες για ενδιαφέροντα γεγονότα που θα συμβούν στη ζωή σας στο προσεχές μέλλον.

zodia-zvdia-22

 

Η σημερινή μέρα θα γεμίσει με προβλήματα εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Τα χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο μπορεί να είναι η αιτία μιας δυσάρεστης διαφοράς ή μιας σύγκρουσης. Τη Δευτέρα, πολλοί από εσάς θα λάβετε κάποιο αγαθό από άλλη τοποθεσία. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για να εκπληρώσετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα και τις δεσμεύσεις σας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα οι ενέργειες ή η προσοχή που θα σας δείξουν οι συγγενείς σας μπορεί να είναι η αιτία μιας ανεβασμένης διάθεσης, περισσότερης ενέργειας για ζωή και αισιοδοξίας. Σήμερα θα καθυστερήσετε να πάρετε πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Η σημερινή θα είναι μια συναισθηματική ημέρα γεμάτη με θετικές και ωφέλιμες εξελίξεις σε σημαντικές ενέργειες.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, έχετε μπροστά σας μια μέρα κατά την οποία διάφορα γεγονότα θα θέσουν τα θεμέλια της επιτυχίας σας. Θα βιώσετε ένα ενδιαφέρον γεγονός που θα αφορά κάποιο μωρό, κορίτσι ή γυναίκα. Σήμερα πρόκειται να συζητήσετε για θέματα που σχετίζονται με ένα έγγραφο ή με μια σύμβαση υλικής (ιδιοκτησιακής) φύσεως. Η Δευτέρα θα είναι μια σημαντική ημέρα για τις αποφάσεις που πρόκειται να λάβετε.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, τη Δευτέρα θα έχετε την τύχη να εκπληρώσετε ημιτελή καθήκοντα, εκκρεμείς υποσχέσεις και άλλα. Θα είναι μια καλή μέρα για να προγραμματίσετε σημαντικές δράσεις ή να πάρετε πρωτοβουλίες. Θυμηθείτε τα όνειρά σας σήμερα και προσπαθήστε να καταλάβετε τα μηνύματα που κρύβουν. Σήμερα θα περάσετε ένα μέρος της ημέρας σας απολαμβάνοντας την ευχάριστη παρέα των φίλων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65