Αστρολόγος προβλέψεις 23/06 Σάββατο

zwdia-astrologos

Αστρολόγος προβλέψεις 23/06 Σάββατο

Αστρολόγος Το Σάββατο, θα ήταν μια καλή ιδέα να σηκωθείτε και να αρχίσετε να κάνετε πράγματα που έχετε παρατήσει. Σύντομα θα βοηθηθείτε από τις συνθήκες και από τους ανθρώπους.

Το Σάββατο δεν είναι μια μέρα για να τεμπελιάσετε, αν και είναι μια μέρα αργίας (σε κάποια μέρη και για μερικούς ανθρώπους). Μην σπαταλήσετε το χρόνο σας την καινούργια εβδομάδα με εργασίες που δεν έχετε ολοκληρώσει – δεν είναι εντάξει!

Σήμερα μπορείτε να σταθεροποιήσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις με αγάπη και ζεστασιά. Διαφορετικά, μην εκπλαγείτε από τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα έχουν μια μακρά και διαρκή παρουσία στη ζωή σας.

zodia-zvdia-22

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα, θα προκύψουν απροσδόκητα έξοδα. Τα μελλοντικά σας σχέδια θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι των συζητήσεων και των ενεργειών σας σήμερα. Μπορεί να συναντήσετε κάποια άτομα, να συζητήσετε σημαντικά νέα ή γεγονότα. Τώρα καλό θα ήταν να αποφύγετε το άγχος, τα ταξίδια με ελαττωματικούς ή ανασφαλείς τρόπους μεταφοράς και τις αδέξιες κινήσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 23/06 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, το Σάββατο θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρώσετε τις δεσμεύσεις σας. Κάποιες από αυτές μπορεί να αφορούν προβλήματα στο νοικοκυριό σας, με επείγουσα ανάγκη για μικροεπισκευές. Σήμερα, η οικογένειά σας θα αντιμετωπίσει μια σύντομη ένταση. Η σημερινή μέρα θα φέρει νέες επαφές με έναν άντρα/άνδρες.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, το Σάββατο θα είναι μια πολύ επιτυχημένη μέρα, ειδικά αν έχετε ήδη προετοιμάσει κάποιο σχέδιο για σήμερα. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, ειδικά εάν έχουν σχέση με κάποια μετεγκατάσταση ή με την εργασία σας. Η μέρα υποδεικνύει εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή.

Αστρολόγος προβλέψεις 23/06 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα χρειαστεί να επιλύσετε προβλήματα με συγγενείς, με το σπίτι σας ή με κάποια έγγραφα. Το τέλος της εβδομάδας θα είναι τεταμένο λόγω πολλών καθηκόντων και δεσμεύσεων. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα ενοχληθείτε από τις ενέργειες ή τα σχόλια αγνώστων. Η σημερινή μέρα φέρνει διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις ή γεγονότα που σχετίζονται με έναν άντρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65