αστρολόγος προβλέψεις 23/07 Δευτέρα

imerisies-22314-zwdia-ζωδια

αστρολόγος προβλέψεις 23/07 Δευτέρα

Αστρολόγος Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα που είναι σημαντικά για τη δουλειά ή την οικογένειά σας. Θα είναι εύκολο να επιτύχετε σε αυτά που θέλετε, ιδιαίτερα εάν έχετε ήδη κάνει την απαραίτητη προετοιμασία.

Η μέρα φέρνει επιτυχία και τύχη σε δραστήριους ανθρώπους που έχουν στόχους. Τα έξοδα σήμερα θα είναι περισσότερα και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί μαζί τους, ώστε να μην αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

Η Δευτέρα ευνοεί τα ταξίδια τόσο για επαγγελματικούς, όσο και για οικογενειακούς ή για προσωπικούς λόγους.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε κάποιες υπερβολικές ανησυχίες που θα αφορούν τα ταξίδια ή άτομα από άλλα μέρη. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα προετοιμαστούν για κάτι καινούργιο στη ζωή τους: μια νέα δραστηριότητα, νέο επίπεδο μάθησης (εκπαίδευση), μια καινούργια προσωπική ή οικογενειακή δέσμευση και τα λοιπά. Η μέρα φέρνει ευχάριστες ειδήσεις στο σπίτι σας. Τη Δευτέρα, μπορεί να εκπλαγείτε από ένα γεγονός που σχετίζεται με κάποιον που ζει σε άλλη πόλη. Οι εκπλήξεις σήμερα θα αντικατοπτρίζουν τις ενέργειες που έχετε κάνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

αστρολόγος προβλέψεις 23/07 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα προκύψουνσημαντικές συνομιλίες ή ενδιαφέροντα γεγονότα που σχετίζονται με την εργασία σας. Θα λάβετε νέα σχετικά με κάποιο σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Σήμερα, προσέξτε τα ατυχήματα ή τις απώλειες που οφείλονται στην απροσεξία. Εάν περιμένατε κάτι που σχετίζεται με χρήματα ή την εξέλιξη σε κάποια οικονομικά έγγραφα, σήμερα μπορεί να υπάρξει μια προσωρινή καθυστέρηση ή κάποιο εμπόδιο που θα ξεπεραστεί γρήγορα.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα να περιμένετε γεγονότα που θα σχετίζονται κυρίως με τους συγγενείς σας. Τη Δευτέρα θα υπάρξουν γεγονότα στο περιβάλλον εργασίας σας που θα σχετίζονται με την αποχώρηση ενός συναδέλφου, την λύση συνεργασίας με κάποιον πελάτη, συνεργάτη ή την εμφάνιση νέων. Μπορεί να υπάρχουν ελαφρές εντάσεις στο χώρο εργασίας σας. Η ημέρα υποδηλώνει ένα ταξίδι που σχετίζεται με κάποια τεταμένη κατάσταση ή λόγω μιας δυσάρεστης περίστασης. Σήμερα, να είστε διπλωματικοί στη σχέση σας με συγγενείς που γεννήθηκαν στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

αστρολόγος προβλέψεις 23/07 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, τη Δευτέρα θα προκύψει μια προσωρινή ανησυχία για τα οικονομικά σας. Η σημερινή μέρα μπορεί να ευχαριστήσει πολλούς από εσάς με κάποια νέα ή κάποια επιτυχία με μια γυναίκα. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές εμπειρίες, συναντήσεις με μια παλιά ή καινούργια ερωτική σχέση, με τον σύντροφό σας και τα λοιπά. Οι άνδρες ηλικίας άνω των 35 ετών θα βιώσουν προσωπική ικανοποίηση λόγω μιας εργασίας που πήγε καλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098