αστρολόγος προβλέψεις 24/04 Σάββατο

alternativa

αστρολόγος προβλέψεις 24/04 Σάββατο

Το Σάββατο, θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με μια συγκεκριμένη νοοτροπία μέχρι να κάνει την εμφάνισή της η πρώτη έκπληξη της ημέρας. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα, αλλά μάλλον με έναν πνευματικό παρά με υλικό ή οικονομικό τρόπο.

Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για να επισκεφθείτε πνευματικούς τόπους, για ανάλογες δραστηριότητες. Οι νεαρές γυναίκες κάτω των 35 ετών θα περάσουν από μια δοκιμασία στο γάμο τους ή θα βιώσουν μια εμπειρία σχετικά με κάποιο παλιό τους έρωτα.

Οι άνδρες άνω των 35 ετών θα πρέπει να επιλύσουν ένα οικονομικό πρόβλημα που θα έχει να κάνει με συγκέντρωση χρημάτων ή κάτι άλλο. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα έχουν μια μέρα κατά την οποία δεν θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους.

zodia-zvdia-22

 

αστρολόγος προβλέψεις 24/04 Σάββατο

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, το Σάββατο θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα. Η σημερινή μέρα μπορεί να σας εκπλήξει με μια απροσδόκητη ευκαιρία, τύχη ή μια συνάντηση. Το Σάββατο θα υπάρξουν ενδιαφέροντα γεγονότα που θα σχετίζονται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Οι άνδρες κάτω από την ηλικία των 35 ετών θα έχουν μια ξεχωριστή μέρα και δεν θα χάσουν οποιεσδήποτε συναρπαστικές ευκαιρίες βρεθούν στο δρόμο τους.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, το Σάββατο δεν θα είναι η καλύτερη ημέρα για να κάνετε ανακαινίσεις ή βελτιώσεις στο σπίτι σας. Πιθανόν πολλοί από εσάς να ασχοληθείτε με την φροντίδα ενός ακινήτου που σχετίζεται με γονείς ή συγγενείς, μια ιδιοκτησία που έχετε κληρονομήσει και άλλα. Σήμερα θα αναζητήσετε περισσότερη ασφάλεια στις ενέργειές σας. Θα είστε σε θέση μόνο να συναντήσετε παλιούς φίλους και θα είστε περισσότερο συντηρητικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

αστρολόγος προβλέψεις 24/04 Σάββατο

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, το Σάββατο δεν θα είναι μια καλή μέρα για την εργασία ή την επιχείρηση σας. Πιθανόν να οφείλεται στη συναισθηματική σας κατάσταση ή στα προβλήματα που θα έχετε με άλλους ανθρώπους. Σήμερα, αποφύγετε τα κόλπα, τα ψέματα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε τα προσωπικά σας συμφέροντα. Στη δουλειά σας, προσέξτε να μην πληγωθείτε από υποκριτές, κακόβουλους ανθρώπους ή πελάτες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα μπορεί να αποφασίσετε να ταξιδέψετε με παιδιά ή για παιδιά. Οι νέες σας γνωριμίες με ανθρώπους από άλλη πόλη ή χώρα θα είναι ενδιαφέρουσες και θα προκαλέσουν απρόβλεπτες ενέργειες: ταξίδια, τηλεφωνικές συνομιλίες, προσκλήσεις σε συναντήσεις και άλλα. Σήμερα καλό θα ήταν να μη δώσετε υπερβολική ελευθερία στα παιδιά σας αν ζουν μαζί σας. Τώρα δεν θα είναι κάθε επιθυμία λογική ή εφικτή για να πραγματοποιηθεί.

zwdia-zodia-astrologia-65