Αστρολόγος προβλέψεις 24/07 Τρίτη

Αστρολόγος προβλέψεις 24/07 Τρίτη

Αστρολόγος Την Τρίτη θα αφιερώσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας σε σχέδια ή εργασίες που σχετίζονται με ταξίδια ή οικονομικές υποθέσεις, που θα αφορούν την οικογένεια ή την εργασία σας.

Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα συνδέονται με συναντήσεις ή με κάποιους επισκέπτες στο σπίτι σας. Σε γενικές γραμμές, η Τρίτη υπόσχεται να εξελιχθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σας (δηλαδή σύμφωνα με τα αρχικά σας σχέδια).

Θα κάνετε μια συζήτηση σχετικά με τις προσεχείς δαπάνες που σχετίζονται με τους αγαπημένους σας ή με τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες με τον/την σύντροφό σας.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη να περιμένετε κάποιες εκπλήξεις. Οι επιτυχίες σας σήμερα θα εξαρτηθούν από τις ενέργειες των ανθρώπων με τους οποίους έχετε καθημερινές επαφές. Μπορεί να υπάρξει κάποια διαφωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Καλό θα είναι να έχετε στο μυαλό σας, ότι η αύρα της σημερινής μέρας δεν θα ανεχτεί εκδηλώσεις εγωιστικής συμπεριφοράς.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω κάποιων ενδιαφερόντων γεγονότων. Θα βρείτε μια λύση σε ένα πρόβλημα υγείας ή επαγγελματικό. Θα είναι μια καλή ημέρα για την παραλαβή χρημάτων, για οικονομικές συνομιλίες και πολλά άλλα. Θα έρθουν πάλι στο προσκήνιο κάποιες παλιές συγκρουσιακές καταστάσεις ή προβληματικές σχέσεις.

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Τρίτη θα είναι μια καλή ημέρα για να αναπτύξετε σημαντικές επαφές για εσάς. Η μέρα ευνοεί τις εργασίες που σχετίζονται με ένα ταξίδι ή με άτομα από διαφορετικούς προορισμούς. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, μπορείτε να περιμένετε σήμερα ενδιαφέρουσες αλλαγές ή γεγονότα. Κάποια από αυτά μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος, οπότε προσπαθήστε να κρατήσετε μια θετική στάση. Διατηρήστε αρμονικές σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους. Θα έχετε σημαντικές επαφές, συναντήσεις ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με έναν άντρα που γεννήθηκε στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia