αστρολόγος προβλέψεις 25/03 Κυριακή

zwdia-sxesi

αστρολόγος προβλέψεις 25/03 Κυριακή

Σήμερα θα έχετε την τάση να θυμώνετε για μικροπράγματα και μπορεί να χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια υπέροχη μέρα. Αυτό που θα σας δοθεί σήμερα θα είναι μοναδικό, ανεξάρτητα από το πώς το βλέπετε εσείς.

Κρίνετε τα πάντα σύμφωνα με τη σημερινή σας διάθεση, αλλά το μέλλον σας προετοιμάζει εκπλήξεις. Πιθανόν σήμερα να μάθετε ενδιαφέροντα πράγματα από ανθρώπους που θα επισκεφτούν στο σπίτι σας. Σήμερα, να είστε ανοιχτοί στο να δεχτείτε γνώσεις κάθε είδους, επειδή καθεμία από αυτές έρχεται σε σας με έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Η υγεία ενός ατόμου που γνωρίζετε θα παραμείνει επίφοβη και θα χρειάζεται φροντίδα. Η μέρα φέρνει ένα χαρούμενο μήνυμα για ένα παιδί.

zodia-zvdia-22

 

αστρολόγος προβλέψεις 25/03 Κυριακή

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να είστε προσεκτικοί σήμερα σε ό,τι κάνετε: στο σπίτι, στο εξοχικό ή οπουδήποτε αλλού. Σήμερα, μπορεί να προκύψουν επιπλοκές, προβλήματα, καθυστερήσεις και τα λοιπά. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει προσωρινή καθυστέρηση κάποιων σημαντικών νέων ή μιας συνάντησης.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Κυριακή θα είναι μια πολύ αμφιλεγόμενη ημέρα. Σήμερα μπορεί να πετύχετε ή να αποτύχετε – όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο πρακτικοί και ειλικρινείς είστε σε ό,τι κάνετε. Μη δεσμεύεστε με υποκριτές ή διεφθαρμένους ανθρώπους. Αποφύγετε να κάνετε σχόλια, που μπορούν να ερμηνευθούν με λάθος τρόπο.

taro-zodia-76

αστρολόγος προβλέψεις 25/03 Κυριακή

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Θα είναι μια καλή μέρα για να ταξιδέψετε, ειδικά εάν έχει σχέση με διασκέδαση, με συναντήσεις με ωραία άτομα και άλλα. Μπορεί να προκύψουν κάποιες μικροπαρεξηγήσεις στην ερωτική σας ζωή, που μπορούν να ξεπεραστούν άμεσα μετά από μια ειλικρινή συζήτηση.

αστρολόγος προβλέψεις 25/03 Κυριακή

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα αισθανθείτε μια αδιαθεσία, θα απογοητευτείτε ή θα αισθανθείτε συναισθηματικά φορτισμένοι, θα ξοδέψετε χρήματα για περιττά πράγματα. Η σημερινή μέρα απαιτεί από εσάς να είστε πιο υπεύθυνοι στην εκπλήρωση των δεσμεύσεων, που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται διάφορες πληρωμές ή υποχρεώσεις, τη σχέση με τη μητέρα σας ή κάποιον άλλο συγγενή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098