αστρολόγος προβλέψεις 26/03 Δευτέρα

evdomadiaies-2430314-zwdia

αστρολόγος προβλέψεις 26/03

Η σημερινή θα είναι μια ενδιαφέρουσα και πολύ αμφιλεγόμενη ημέρα. Τη Δευτέρα πολλοί από εσάς θα αισθανθούν ιδιαίτερη προσοχή ή αγάπη από έναν άντρα που είναι εν ζωή ή έχει αποβιώσει.

Σήμερα θα φτάσει στα αυτιά σας κάποιο κουτσομπολιό ή μια πληροφορία, που θα αποδειχθεί ότι είναι η ευκαιρία σας για να πραγματοποιήσετε το όνειρο ή την ιδέα σας. Τη Δευτέρα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επισκεφθείτε κάποιον που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας ή κάποιο άλλο προσωπικό πρόβλημα. Σήμερα θα έχετε σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, που θα ορίσουν κάποια γεγονότα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Η σημερινή μέρα θα είναι σημαντική για τους άνδρες ηλικίας άνω των 35 ετών: για την ερωτική τους ζωή και για τους σκοπούς που έχουν θέσει στη ζωή τους.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα καλό θα ήταν να μην επιβαρυνθείτε με πολλά καθήκοντα και δεσμεύσεις. Οι σημερινές σας επιτυχίες θα είναι το αποτέλεσμα των προηγούμενων ενεργειών σας. Οι συγκρούσεις (εάν τους επιτρέψετε να προκύψουν) θα έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Σήμερα μπορεί να πάρετε μέρος σε κάποιο σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας γυναίκας νεαρής ηλικίας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχετε δεσμευτεί στα προβλήματα ενός παιδιού για την επίλυση των οποίων διαθέτετε τους πόρους, τις απαραίτητες επαφές ή την κατάλληλη εμπειρία. Η μέρα σας φέρνει χαρούμενες ειδήσεις που θα σας δημιουργήσουν πιο θετική διάθεση και ελπίδα για το μέλλον σας. Σήμερα θα υπάρξει αναβολή δικαστικών ή νομικών διαδικασιών (αν έχετε τέτοιες υποχρεώσεις). Σήμερα απολαύστε τις ευχάριστες στιγμές και αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας.

zwdia-fotia

αστρολόγος προβλέψεις 26/03

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, σήμερα μπορεί να χαρείτε με κάποιες οικονομικές εξελίξεις στο σπίτι σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να αφορά μόνο κάποια νέα ​​για χρήματα που θα λάβετε στο προσεχές μέλλον. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα έχει ισχυρές δονήσεις οικονομικής φύσεως, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Σήμερα θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τα σχέδια, που έχετε κάνει για το σπίτι και την οικογένεια σας σύμφωνα με τις προσδοκίες και τις επιθυμίες σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές με ανθρώπους από άλλα μέρη. Στη δουλειά σας, μεγιστοποιήστε τη συγκέντρωσή σας, επειδή μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος ή να προκαλέσετε κάποιο ατύχημα, μια δυσάρεστη κατάσταση με έναν πελάτη και τα λοιπά. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια για τους άντρες νεαρής ηλικίας. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα έχουν περισσότερες δεσμεύσεις υλικής και ιδιοκτησιακής φύσεως.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-agni