Αστρολόγος προβλέψεις 28/05 Δευτέρα

σχεσεις-zwdia-ωροσκοπιο-αστρολογια-zodia

Αστρολόγος προβλέψεις 28/05 Δευτέρα

Αστρολόγος Η Δευτέρα είναι μία μέρα, την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με μεγάλη αισιοδοξία, διάθεση και πίστη στο πεπρωμένο σας. Κάτι που μπορεί να βιώσετε σήμερα και να το αξιολογήσετε ως τρομακτικό, στο μέλλον μπορεί να αποτελέσει για εσάς τρομερή ευκαιρία.

Σήμερα, τίποτα από αυτά που θα βιώσετε δεν θα έρθει τυχαία στη ζωή σας. Μάθετε να βλέπετε πέρα ​​από τη φυσική υπόσταση αυτών που είναι μπροστά σας.

Η Δευτέρα φέρνει καλή τύχη και ευκαιρίες, αλλά δεν είναι όλα γραμμένα σε ένα κομμάτι χαρτί και ορατά με την πρώτη ματιά.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα αναλάβετε κάποια δέσμευση με κάποιον συγγενή, συνάδελφο ή συνεργάτης σας. Θα έχετε την επίγνωση ότι πρέπει να εκπληρώσετε μια υπόσχεση, αλλά μην το κάνετε για προσωπικό σας όφελος. Δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα! Τη Δευτέρα θα έχετε κάποιο λόγο για να γιορτάσετε μια μικρή επιτυχία, κάποια χαρμόσυνα νέα και άλλα. Οι άγνωστοι άνθρωποι που θα συναντήσετε σήμερα θα εμφανίζονται διαρκώς στη ζωή σας ή θα έρθουν με μια συγκεκριμένη αποστολή (αν και βραχύβια).

Αστρολόγος προβλέψεις 28/05 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε μεγάλες ή σημαντικές προσδοκίες για την εξέλιξη σημαντικών γεγονότων για εσάς. Μην αγχώνεστε μόνο και μόνο επειδή τα γεγονότα σήμερα θα είναι λίγο διαφορετικά. Για εσάς η Δευτέρα θα έχει μια πιο αργή εξέλιξη, που θα σας δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσετε κάποια πράγματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, να ξεκαθαρίσετε μια δυσάρεστη εντύπωση που έχουν προκαλέσει κάποιες πράξεις σας την περασμένη εβδομάδα.

zwdia - love

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Δευτέρα, θα είναι μια πολυάσχολη μέρα – γεμάτη με πολλή δουλειά και καθήκοντα. Όσο πιο γρήγορα δραστηριοποιηθείτε, τόσο το καλύτερο για εσάς. Τώρα θα είναι σημαντικό να μην αναβάλλετε τίποτα για αύριο, διότι η αυριανή ημέρα σας επιφυλάσσει καινούργια καθήκοντα. Τη Δευτέρα προκύπτουν διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με ένα παιδί ή κάποιο συγγενή νεαρής ηλικίας.  Αποφύγετε να δώσετε ασαφείς υποσχέσεις, αβέβαιες συμβουλές ή να κάνετε αβέβαιες προτάσεις σε κάποιο αγόρι ή νεαρό άνδρα.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/05 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα ασχοληθείτε με διάφορα οικονομικά θέματα, τα οποία σχετίζονται κυρίως με έγγραφα ή συμβόλαια. Η μέρα σας θα είναι γεμάτη με κάθε είδους επαφές, τηλεφωνικές συνομιλίες ή παρακολούθηση ειδήσεων κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου. Τη Δευτέρα θα κάνετε μια μικρή αλλαγή στο σπίτι σας ή θα αγοράσετε κάτι καινούργιο για το νοικοκυριό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44