Αστρολόγος προβλέψεις 28/07 Σάββατο

zwdia-light

Αστρολόγος προβλέψεις 28/07 Σάββατο

Αστρολόγος Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για οικογενειακές συγκεντρώσεις που σχετίζονται με καινούργια ξεκινήματα: τη γέννηση ενός παιδιού, την αρχή μιας σχέσης ή κάποιο γάμο και τα λοιπά.

Σήμερα θα μπορέσετε να βρείτε την καλύτερη λύση στα οικονομικά σας προβλήματα. Πολλοί από εσάς θα χαρούν λόγω κάποιου σημαντικού γεγονότος που θα περιλαμβάνει ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

Η μέρα φέρνει περισσότερες γεννήσεις αγοριών. Στην ερωτική σας ζωή, μην πιέσετε τον/τη σύντροφό σας για κάτι που δεν του/της αρέσει ή δεν θέλει να κάνει.

zodia-zvdia-22

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για δεσμεύσεις που σχετίζονται με χρήματα, με οικονομικά έγγραφα. Το Σάββατο, να είστε προσεκτικοί και να λαμβάνετε υπόψη την πραγματικότητα γύρω σας. Μπορεί να προκύψει μια αγχωτική ή πιεστική κατάσταση που θα σχετίζεται με κάποιον συγγενή. Κάποιος φίλος/η θα σας κάνει να πάρετε μια απόφαση ή να δώσετε μια δύσκολη υπόσχεση.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/07 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα σκεφτείτε μια ιδέα ή μια πρόταση που θα σχετίζεται με κάποια επαγγελματική, ή επιχειρηματική ευκαιρία ή με μια επιπλέον εργασία. Οι νέες επαφές και οι γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα είναι σημαντικές στη ζωή σας. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα κάνουν κάτι απροσδόκητο ή απρογραμμάτιστο που θα σχετίζεται με το σπίτι τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα χαρείτε με κάποια χρήματα ή θα λάβετε οικονομικές πληροφορίες. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για τις επιχειρήσεις, την εργασία ή κάποια δέσμευση που σχετίζεται με τη γη σας και άλλα. Το Σάββατο, θα αισθανθείτε ικανοποίηση με κάποια νέα σχετικά με φίλους ή συγγενείς. Σήμερα, να περιμένετε διάφορα γεγονότα ή νέα που θα αφορούν τη σχέση σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 28/07 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα ήταν καλή ιδέα να ολοκληρώσετε τις δεσμεύσεις που έχετε ήδη αρχίσει. Μην σχεδιάζετε σημαντικά πράγματα για σήμερα. Να είστε προσεκτικοί με τα συναισθήματα σας και να έχετε υπομονή. Σήμερα πολλοί από εσάς θα έχουν συναντήσεις με φίλους ή θα συμμετέχουν σε μια δημόσια εκδήλωση. Τα πολιτικά ή οικονομικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα σήμερα θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι ερωτικές σχέσεις σήμερα θα εξελιχθούν ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα σας.

Διαβαστε  στο Ανάδρομος Ερμής – Ωροσκόπια Εκτακτου Ανάγκης  αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098