Αστρολόγος προβλέψεις 29/07 Κυριακή

erwtikes-27314-ζωδια

Αστρολόγος προβλέψεις 29/07 Κυριακή

Αστρολόγος Η Κυριακή θα είναι μια μέρα δοκιμασίας για τη σχέση σας με μια γυναίκα, ειδικά εάν εργάζεστε σήμερα. Μην προσπαθήσετε να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο ή να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, επειδή με αυτό το άτομο δεν θα βγάλετε άκρη με αυτόν τον τρόπο.

Αξιοποιήστε αυτή τη μέρα για να επιλύσετε τα προβλήματα στο σπίτι σας, να κάνετε καθαριότητα ή να τακτοποιήσετε το σπίτι σας και τα λοιπά. Μπορεί να συζητήσετε για οικονομικά ζητήματα ακόμα και με αγνώστους, αλλά αυτό δεν σας κάνει αφελείς.

Είναι πιθανό να προκύψουν διάφορες αναβολές ή απορρίψεις σήμερα, ειδικά σε σχέση με τις προσωπικές ή οικογενειακές σας σχέσεις.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα συζητήσετε για ένα επερχόμενο ταξίδι. Όσοι από εσάς ταξιδεύετε σήμερα θα καταφέρετε να επιτύχετε ένα σημαντικό αποτέλεσμα ή συμφωνία. Σήμερα θα βιώσετε μια συναισθηματική σύγκρουση ή μια διαφωνία για κάτι για το οποίο δεν ευθύνεστε.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/07 Κυριακή

Οι προσδοκίες όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα σχετίζονται με την επίλυση ζητημάτων που αφορούν την οικογένειά σας. Θα προκύψει μια χαρούμενη είδηση ή γεγονός στον κύκλο των συγγενών σας. Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για όσους από εσάς ψάχνετε για ένα νέο ραντεβού ή μια ρομαντική περιπέτεια. Η συμβουλή μας είναι να είστε περισσότερο προσεκτικοί κατά την ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια. Διάφορα γεγονότα την Κυριακή θα αποτελέσουν λόγο για να χαρείτε. Θα έχετε περισσότερο την διάθεση να ζήσετε με εμπειρίες από το παρελθόν αντί να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε νέες. Η σημερινή μέρα σηματοδοτείται από κάποιο σημαντικό γεγονός που αφορά έναν άντρα.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/07 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων την Κυριακή, θα προκύψουν νέες ιδέες που θα προωθήσουν διάφορες οικογενειακές ή κοινωνικές πρωτοβουλίες. Σήμερα θα είστε πρόθυμοι να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και νέες επαφές με ανθρώπους από άλλες πόλεις και χώρες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia