Αστρολόγος προβλέψεις 30/06 Σάββατο

zwdia-panselinos

Αστρολόγος προβλέψεις 30/06 Σάββατο

Αστρολόγος Το Σάββατο θα πρέπει να οργανώσετε με προσοχή αυτά που πρέπει να κάνετε. Σήμερα, θα περάσετε κάποιες μικρές δοκιμασίες, παρεξηγήσεις ή εμπόδια, οπότε προετοιμαστείτε αναλόγως για τέτοιους είδους δυσκολίες.

Από την άλλη, το Σάββατο μπορεί να εκπλαγείτε από την εύνοια της τύχης ή από μια βοήθεια που θα προέλθει από μια αναπάντεχη πηγή. Τα όνειρα που θα δείτε το Σάββατο θα έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα είναι καρμικές ή θα σας ενώσουν με ανθρώπους που θα είναι πολύ σημαντικοί για την προσωπική σας εξέλιξη.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα είστε συναισθηματικά ασταθείς και απρόβλεπτοι. Μπορεί να βάλετε τα κλάματα αναπάντεχα και χωρίς λόγο, ή μπορεί να κάνετε κάποιον άλλον να κλάψει. Θα αισθάνεστε πιεσμένοι επειδή θα περιμένετε να γίνει κάτι σημαντικό για το μέλλον σας. Είναι πιθανόν να γνωρίσετε κάποιο άτομο από μακριά.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/06 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω το Σάββατο καλό θα ήταν να μιλήσετε με την οικογένεια σας για σημαντικά ζητήματα οικονομικής φύσεως. Σήμερα, θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση για κάποιον συγγενή ή για ένα παιδί. Θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, ιδιαίτερα αν τα έχετε σχεδιάσει από πριν ή γίνονται για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Μπορείτε να περιμένετε μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα στην ερωτική σας ζωή. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις απλά και μόνο για να ξεφορτωθείτε την επίμονη και ενοχλητική παρουσία κάποιου.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου το Σάββατο, θα είστε σε θέση να αφοσιωθείτε στην πραγματοποίηση των σχεδίων που θα είναι καθοριστικά για τη μελλοντική σας εξέλιξη. Ο,τιδήποτε καινούργιο σήμερα θα είναι επιτυχημένο με την προϋπόθεση ότι βασίζεται σε κάποια ήδη ολοκληρωμένη δέσμευση ή προετοιμασία. Σε προσωπικό επίπεδο, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε και τη διάθεσή σας. Τα περίεργα όνειρα που θα δείτε το Σάββατο δεν θα πρέπει να σας προκαλέσουν φόβο. Ο σκοπός τους δεν είναι αυτός και θα το καταλάβετε μετά από λίγο καιρό.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/06 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων το Σάββατο θα εμπλακείτε σε κάποια καθήκοντα που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Κάποια από αυτά θα είναι αδύνατο να εκτελεστούν και αυτό μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις. Τα προβλήματα που θα προκύψουν στο σπίτι σας δεν θα αποτελέσουν έκπληξη και θα είναι αποτέλεσμα των ενεργειών σας αυτή την εβδομάδα. Το Σάββατο υποδεικνύει μια συγκέντρωση που θα σχετίζεται με μια προσωπική γιορτή κάποιων φίλων. Κάτι που θα συμβεί αναπάντεχα και θα σας φοβίσει, θα σας δείξει ότι η υπερβολική αυτοπεποίθηση δεν είναι καλός σύμβουλος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75